Mouse ve klavye önerisi alabilir miyim?

yelinn

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
2500
Günaydın arkadaşlar ben gece konu açmıştım ancak hiç görüntülenme gelmedi, sipariş vermek istediğim için bir konu daha açma gereği duydum. Klavye, mouse ve kulaklık önerileri arıyorum. Oyunları çok iyi oynamıyorum ancak Valorant oyununda ilerleme gösterdiğim için yeni ekipmanlar almak istiyorum, şimdi kullandığım sıradan ofis faresi klavyesi tarzı şeyler.
350-400 TL bandında mouse arıyorum.
Oyunlar için klavye 1000 TL bandında klavye alıyorum maksimum.
Oyunlar için 1000 TL bandında kulaklık arıyorum maksimum.
Bu görmüş olduğunuz bütçe maksimum bütçem diyebilirim çok iyi bir fırsat olmadığı sürece artışa gitmeyi düşünmüyorum.
Önerilerinizi bekliyorum, bugün sipariş vermem gerekli olduğu için konuyu tekrar açmam gerekti kusura bakmayın.

konuyu yükseltebilirsin önce el yapını öğrenebilirmiyim elin küçük mü büyükmü, klavye yastıklımı olsun bunlar önemli haybe tavsiye vermemiz uygun olmaz nasıl istiyorsun onlarıda bilelim
Benim setup um şöyle
mouse : Steelseries Prime Mini (el yapım küçük olduğu için bunu kullanıyorum) 550 TL
Kulaklık :HyperX Cloud II (Bu fiyata en iyi kulaklık diyebilirim fiyatını fazlasıyla hak ediyor 1500 TL
Klavye: Redragon Kumara k552-2 Bu klavyeyide çok sevyiorum aynı şekilde el yapım küçük olduğu için ve masada az yer kapladığı için hem ergonomik duruyur hemde fareye haraket edebilmesi için yer açabiliyorum.) 850 TL

konuyu yükseltebilirsin önce el yapını öğrenebilirmiyim elin küçük mü büyükmü, klavye yastıklımı olsun bunlar önemli haybe tavsiye vermemiz uygun olmaz nasıl istiyorsun onlarıda bilelim
Benim setup um şöyle
mouse : Steelseries Prime Mini (el yapım küçük olduğu için bunu kullanıyorum) 550 TL
Kulaklık :HyperX Cloud II (Bu fiyata en iyi kulaklık diyebilirim fiyatını fazlasıyla hak ediyor 1500 TL
Klavye: Redragon Kumara k552-2 Bu klavyeyide çok sevyiorum aynı şekilde el yapım küçük olduğu için ve masada az yer kapladığı için hem ergonomik duruyur hemde fareye haraket edebilmesi için yer açabiliyorum.) 850 TL
el yapım küçük diyebiliriz. klavye şu ankinde yok olsa da olur olmasa da olur

Mouse olarak 2 yıldır aralıksız kullanıyorum. 130 TL'ye almıştım. Bütçeni biraz aşıyor ama tavsiye ederim.
g 202'den mi bu mu

rgb vs önemli değilse ve büyük klavye mouse seviyorsan rampage dlk 5115 mouse olarak turst 165 celox kulaklıkta msi gh 50 öneririrm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,396
Üyeler
189,438
Son üye
acesa
Geri