Öneri 10k bütçe Mouse, Klavye ve Kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
10000
10k bütçe ile bu üç üründen arıyorum ama hiçbir bilgim olmadığı için ne iyidir kötüdür bilmiyorum sizden yardım bekliyorum. Önceliğim hepsinin aynı marka olması

Kablosuz "Mouse, Kulaklık"
Kablolu klavye

10k bütçe ile bu üç üründen arıyorum ama hiçbir bilgim olmadığı için ne iyidir kötüdür bilmiyorum sizden yardım bekliyorum. Önceliğim hepsinin aynı marka olması

Kablolu klavye

W60 atk A9 hyperxcloud 3s alabilirsin bütçenin biraz altında kalıyor bide sistemini alabilirmiyim

R7 9800x3d (işl)
MSI x870 carbon wi-fi (anakart)
MSI 5070 gaming tr (e.k)
MSI MPG coreliquid p13 360 (soğutucu)
MSI MPG 850w (PSU)
Corsair 2tb M2 (SSD)
Gskill Trident z5 Neo RGB 2x16gb Expo (ram)
Nzxt h7 flow (kasa)

Kablolu klavye

Hepsi sepette indirim kuponu ile birlikte 9,988.09 TL yapıyor.

Hepsi sepette indirim kuponu ile birlikte 9,988.09 TL yapıyor.

Ben FPS oyunları oynamayacağım bu arada sakin sessiz single storyli oyunlar oynayacağım bide ürünlerin markasını hiç duymadım iyi midir

Ben FPS oyunları oynamayacağım bu arada sakin sessiz single storyli oyunlar oynayacağım bide ürünlerin markasını hiç duymadım iyi midir
Bu ürünlerin hepsi bende var, gönül rahatlığıyla kullanabiliceğin ürünler. Bütçe çıkarsa kulaklığın ultra modeline bakabilirsin hocam.

10.473 Liraya geliyor.

Bilemedim hocam ya bilmediğim siteden bilmediğim bir marka ürün almak çok içime sinmiyor açıkçası

Bilemedim hocam ya bilmediğim siteden bilmediğim bir marka ürün almak çok içime sinmiyor açıkçası
Hocam Dünya genelinde ve Türkiye'de aşırı bilindik markalar. Wraith türk markası ve yurt dışı markalarının distribütörlüğünü yapıyor. 30'dan fazla siparişim var benim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,012
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri