Öneri Mouse ve Mouse pad önerisi

Xenion

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
3000
Hardcore FPS oyuncusuyum ona göre bir mouse ve mouse pad önerisi yapar mısınız.

Kablosuz mouse çok gecikme yapar mı bilmiyorum eğer öyleyse kablolu önerin.

Bide anakartım MSI B550 A PRO Bluetooth olmayan bir anakart bununla kablosuz mouse kullanamaz mıyım şimdi

Bide anakartım MSI B550 A PRO Bluetooth olmayan bir anakart bununla kablosuz mouse kullanamaz mıyım şimdi

Herhangi bir mouse önerim yok ama yeni nesil kablosuz mouselar neredeyse 0 gecikmeye sahipler ayrıca kablosuz bir mouse alıp isteğiniz dahilinde kablo bağlayıp da kullanabilirsiniz bu yüzden önerim kablosuz bir mouse almanızdır bu bütçede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet anakartta Bluetooth olmadığı için kullanamazsınız ama harici bir Bluetooth adaptörü alarak bu sorunu çizebilirsiniz 200-250 TL bandında bulabilirsiniz adaptörü

Herhangi bir mouse önerim yok ama yeni nesil kablosuz mouselar neredeyse 0 gecikmeye sahipler ayrıca kablosuz bir mouse alıp isteğiniz dahilinde kablo bağlayıp da kullanabilirsiniz bu yüzden önerim kablosuz bir mouse almanızdır bu bütçede

Evet anakartta Bluetooth olmadığı için kullanamazsınız ama harici bir Bluetooth adaptörü alarak bu sorunu çizebilirsiniz 200-250 TL bandında bulabilirsiniz adaptörü
Kablosuz mouseler içinden usb çıkmıyor mu? Babamın ofiste kullandığı fareyi aldım usbyi kasaya taktım ve çalıştı.

Kablosuz fareler yanında dongle ile geliyor artık, bluetooth olmasına gerek yok. Kablolu ürüne taş çatlasa 1500TL verilir, o bütçede kablosuz bakın. ATK A9 Plus ve Klasse Pro mousepad kullanıyorum Faceit 10 levelde eksikliğini hissetmedim.

Bütçenin ikisi için maks 3000 olduğunu düşünerek yazdım ama bütçe esnerse sadece mouse için 3k bütçe çıkarsa güzel modeller var.

Kablosuz fareler yanında dongle ile geliyor artık, bluetooth olmasına gerek yok. Kablolu ürüne taş çatlasa 1500TL verilir, o bütçede kablosuz bakın. ATK A9 Plus ve Klasse Pro mousepad kullanıyorum Faceit 10 levelde eksikliğini hissetmedim.

Bütçenin ikisi için maks 3000 olduğunu düşünerek yazdım ama bütçe esnerse sadece mouse için 3k bütçe çıkarsa güzel modeller var.
Hocam peşin fiyatına taksit mevzusu varsa bütçemi arttırabilirim ömürlük alacağım daha yeni 5600x ve 6700xt ile bir sistem toparladım 21K harcadım toplam ileride (1 sene içinde) bunları satıp üstüne para koyup ddr5 sağlam bir sistem yapmayı düşünüyorum. Neyse sistem toplarken o kadar çok yoruldum ki mouse için kafa beyin kalmadı ondan çok uçmadan kaliteli bir mouse ve mousepad linki veya linkleri bırakırsanız ona göre alacağım yardımınız için şimdiden teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,994
Üyeler
187,912
Son üye
Saver
Geri