yurt dışından iphone getirtmek

https://www.saturn.de/de/product/_apple-iphone-13-mini-128-gb-mitternacht-dual-sim-2764496.html yazın 13 mini almayı dusunuyorum almanyadan da getırtme ımknaım var almanyadan gelirse 750 euro 15k oluyor tr de 25k fiyatı var almanyadan getirtmek mantıklı mı? bide tr de bunun pasaport kayfı kaç TL tutar
6k pasaporta kaydettirme. Pasaport kaydettirmek için yuırt dışında çıkıp girmen gerek (Bulgaristan olur galiba) pasaport alman gerek bilet falan derken 2.5k falan kârda olursun.

APPLE cihazlara imei nasıl çakabiliyorsun ?
Jailbreak'e sahip bir telefona ihtiyacınız var. Ama Sadece Jailbreak yetmiyor, iOS Sürümüne göre baya değişiklik gösteriyorlar. Rahatlıkla söyleyebileceğim bir şey var iOS 13'ün üstüne atmanız imkansız.

İmkansız değil, ama zor gibi :D:D

https://www.saturn.de/de/product/_apple-iphone-13-mini-128-gb-mitternacht-dual-sim-2764496.html yazın 13 mini almayı dusunuyorum almanyadan da getırtme ımknaım var almanyadan gelirse 750 euro 15k oluyor tr de 25k fiyatı var almanyadan getirtmek mantıklı mı? bide tr de bunun pasaport kayfı kaç TL tutar
Yurt dışından getirdin diyelim 15.000 telefon + 6100 kayıt ücreti 21.100 tl gibi bir fiyat çıkıyor Türkiye cihazı 25 k şuan 3900 tl sözde kar etmiş oluyorsun ama şunuda düşün telefonu getiren kişinin pasaportuna kayıt edilecek ve onun üzerine açılmış bir gsm hattını 2 sene boyunca kullanmak zorunda kalıcaksın birde apple tr yurt dışı cihazlar ile fazla ilgilenmiyor bunları göz önünde bulundur.

Yurt dışından getirdin diyelim 15.000 telefon + 6100 kayıt ücreti 21.100 TL gibi bir fiyat çıkıyor Türkiye cihazı 25 k şuan 3900 TL sözde kar etmiş oluyorsun ama şunuda düşün telefonu getiren kişinin pasaportuna kayıt edilecek ve onun üzerine açılmış bir gsm hattını 2 sene boyunca kullanmak zorunda kalıcaksın birde apple tr yurt dışı cihazlar ile fazla ilgilenmiyor bunları göz önünde bulundur.
21k ya var teknosa da bu ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yd almanın bir esprisi yok

Jailbreak'e sahip bir telefona ihtiyacınız var. Ama Sadece Jailbreak yetmiyor, iOS Sürümüne göre baya değişiklik gösteriyorlar. Rahatlıkla söyleyebileceğim bir şey var iOS 13'ün üstüne atmanız imkansız.

İmkansız değil, ama zor gibi :D:D
jailbreak başlı başına bir bela zaten apple telefon alan bir kişi zaten jailbreak atıcağını zannetmiyorum.

yd almanın bir esprisi yok
21.000 TL ' ye sıfır Tr cihazı bulmak imkansıza yakın yanlış görmüş olmalısınız ?

jailbreak başlı başına bir bela zaten apple telefon alan bir kişi zaten jailbreak atıcağını zannetmiyorum.

21 k ya tr sıfır tr cihazı bulmak imkansıza yakın yanlış görmüş olmalısınız ?
hayır bana da arkadaşım attı geçen hafta ben de şaşırdım baya

1673957005105.png

7 ocakta bu fiyatmış iphone 13 mini

hayır bana da arkadaşım attı geçen hafta ben de şaşırdım baya

Alıntıyı görüntüle

7 ocakta bu fiyatmış iphone 13 mini
mağaza fiyatı olabilir bu yada teşhir ürünü olabilir yoksa piyasada sıfır biraz zor.

Geri