Emrullahkzl
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2k monitörle kullanabilir miyizikinci kasamda bu model kart mevcut ve hiç bir problem yok
2k monitörle kullanabilir miyizikinci kasamda bu model kart mevcut ve hiç bir problem yok
Güzel ancak site güvenilir gibi gözükmüyorMerhaba dostlar bu sistemi alıcaz arkadaşa sizce nasıl bu fiyat bandında başka tavsiyeniz varsa önerilerinizi alabilirim.![]()
AMD 5600-ASRock AMD Radeon RX 6600 Challenger D 8GB -GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ASRock AMD Radeon RX 6600 Challenger D 8GB -GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
evet2k monitörle kullanabilir miyiz
dandik olmasını bırak onların adı bile geçmemesi lazım o kadar kötüasıl dandik olanlar turbox izoly dragos afox
bu sistem güzel zaten kasayı zalman yapıp alabilirsinHocam var mı peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir sistem
Boş.. Gayet de alınırAlınmaz xfx ekran kartı kullanmış piyasa ki en ucuz en dandik kartlardan birisi ve xt versiyonu değil ekran kartı bunun yerine elle kendin toplayabilirsiniz
alınrı da o kart 2k oynatıyormu bılmıyorum amd kartlardan uzak duruyorum ben normalde ondan pek bilgimde yokPeki 2k monitör kullanmak mantıklı mı
Bana kalırsa bu sistem alınmaz çünkü güç kaynağı ve kasa rezalet.Merhaba dostlar bu sistemi alıcaz arkadaşa sizce nasıl bu fiyat bandında başka tavsiyeniz varsa önerilerinizi alabilirim.![]()
AMD 5600-ASRock AMD Radeon RX 6600 Challenger D 8GB -GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ASRock AMD Radeon RX 6600 Challenger D 8GB -GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Ürün sağlam mı? Site güvenilir mi? Ekran kartı alan var mı buradan? Ürünler kapalı kutu ve jelatinli mi geliyor?arkadaşlar ben bu sistemi sabah sipariş ettim kasayı 750 lira farkla 650w psu yapıp ilk defa bi sistemim olucak elveda e6700 - radeon hd 4300/4500![]()