3070ti veya 3070 öneri

Kasanın hava akışı iyidir yüksek ihtimal.

Kanka şu anlamda demek istedim 15bin civarı olucak 4060lar bence üstüne 3070 gücünde olucak.
H7 Flow kullanıyorum ben 78 dereceye kadar yardırıyor :D Bu arada 15 bin falan verilmez onu söyleyeyim.

H7 Flow kullanıyorum ben 78 dereceye kadar yardırıyor :D Bu arada 15 bin falan verilmez onu söyleyeyim.
Lian li 215 kullanıyorum ben de kasanın hava akışı iyiydi galiba, sizdeki hangi modeli 3070Ti'ın?

66 incelemelerden daha düşük, bir gariplik var o işte :D
Çok iyi değer , hava akışı gayet iyi kasalarda rog 67-68 lerde geziyor. Cam - sergi kasalarında 70-72.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lian li 215 kullanıyorum ben de kasanın hava akışı iyiydi galiba, sizdeki hangi modeli 3070Ti'ın?
Tamam direk karşılaştırma vereyim sana , kartın rog kartlardan daha soğuk çalışıyor , ben de 215 de denemiştim 3070 ti Rog u.

hocam kasa olarak thermaltake v200 rgb kullanıyorum
2 aylık 3070ti kullanıcısıyım 4k furkmak testinde max 69 görüyorum

Ya verilmez diyorsunuz fakat bu fiyata ne alıcam ben ? 4060 beklesem biraz iyi olucak aynı para olucak.

hocam kasa olarak thermaltake v200 rgb kullanıyorum
2 aylık 3070ti kullanıcısıyım 4k furkmak testinde max 69 görüyorum
Gayet iyi değer gibi

Ya verilmez diyorsunuz fakat bu fiyata ne alıcam ben ? 4060 beklesem biraz iyi olucak aynı para olucak.

Gayet iyi değer gibi
Ben ikinci elciyim şahsen garantili olduğu sürece dert değil. Buna 15K vereceğime RX 6800 alırdım şahsi fikrim.

Çok iyi değer , hava akışı gayet iyi kasalarda rog 67-68 lerde geziyor. Cam - sergi kasalarında 70-72.

Tamam direk karşılaştırma vereyim sana , kartın rog kartlardan daha soğuk çalışıyor , ben de 215 de denemiştim 3070 ti Rog u.
Ben de 2. el kartlara baktığımda rog ve suprim bakıyordum sürekli 2 kart arasında şu fark'ı görmüştüm. 2 Kart aynı derecede çalışsa bile suprim'in fan hızı daha düşüktü daha iyi olduğuna karar verip bunu tercih ettim.

Kart'ı sadece furmark'ta test ettim farklı ne şekilde test edebilirim? Ayrıca en doğru furmark testi nedir? 1080p 8x mi yapmalıyım?

Allah allah şaşırdım. Güvenlik etiketi de üzerinde, yeni termal sürülmüş olsa ona bağlardım da tuhaf.

Ben ikinci elciyim şahsen garantili olduğu sürece dert değil. Buna 15K vereceğime RX 6800 alırdım şahsi fikrim.
Nvidia tarafı içime sindiği için şahsen.
Garanti olduğu sürece haklısınız fakat şehire uzak yaşıyorum bu çevrede satıcı gözükmüyor

15k etmez ya geçen hafta aorus master 3070ti aldım ikinci el. Temiz bulduğun sürece ki rahatlıkla bulursun mis gibi kartlar var 😄

Garanti olduğu sürece haklısınız fakat şehire uzak yaşıyorum bu çevrede satıcı gözükmüyor
Hangi şehirde yaşıyorsun?

1674054331335.png

@Mehmet Yılmaz denesem mi acaba :D

Param güvende ile falan alsan da sağlam paketleme yapmazsa sorun çekebilirsin sen de haklısın. Ama 4060 3070 aynı performans'ı verecek olursa ve aynı fiyat olursa ben 4060'ı tercih ederdim. 3070 bu parayı hak etmiyor. (Zamanın varsa acelen yoksa tabii.) 2. elde 3070'i 7-7.5K'ya Ti modelini 9'a bulabilirsin

Yanık kokusu gelirse kaç RELŞKBGERKLŞ

Ben de 2. el kartlara baktığımda rog ve suprim bakıyordum sürekli 2 kart arasında şu fark'ı görmüştüm. 2 Kart aynı derecede çalışsa bile suprim'in fan hızı daha düşüktü daha iyi olduğuna karar verip bunu tercih ettim.

Kart'ı sadece furmark'ta test ettim farklı ne şekilde test edebilirim? Ayrıca en doğru furmark testi nedir? 1080p 8x mi yapmalıyım?

Allah allah şaşırdım. Güvenlik etiketi de üzerinde, yeni termal sürülmüş olsa ona bağlardım da tuhaf.
Ben sürdüm :D 2 derece falan etkiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,444
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri