Yenilenmiş sistem ne hocam acabaiphone 6s almak istiyorum yenilenmiş sistem kaç gb harcıyor formatlı hali hatırlayan bilen varsa yazabilirmi lütfen bana 64 gb 128 gb al gibi yorumlar atmayın sadece ios sistemi kaç gb harcıyor onu öğrenmek istriyorum
iPhone 6S almak istiyorum yenilenmiş,Yenilenmiş sistem ne hocam acaba
WhatsApp desteği falan kalktı değilmi hocam 6 grubundaniPhone 11'de 15.6 sürümü 13.80 GB yer kaplıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iPhone 6S almak istiyorum yenilenmiş,
Hayır ? Elimde var hâla kullanıyorum.WhatsApp desteği falan kalktı değilmi hocam 6 grubundan
8.8GB sadece sistem. buna ek verilerde ekleniyor. Format attığında ortalama ek veriler 1-3GB oluyor ama zamanla ek veriler artıyor. 5-6GB'a kadar çıkıyor.Ustam formatlı halı ne kadar yer kaplıyor ona göre kaç GB alacağımı hesaplicam
Yani 14 15gb yer kaplıyor diyorsun doğrumu anladim8.8GB sadece sistem. buna ek verilerde ekleniyor. Format attığında ortalama ek veriler 1-3 GB oluyor ama zamanla ek veriler artıyor. 5-6GB'a kadar çıkıyor.
Evet ama bu durum 128GB cihazda. 16GB Cihazda bu kadar kaplamaz mesela. Elimde 6S var ama İOS 15 değil 14.Yani 14 15gb yer kaplıyor diyorsun doğrumu anladim
6s güncelleme kesildi en düşük 8 var güncelleme alaniphone 6s almak istiyorum yenilenmiş sistem kaç gb harcıyor formatlı hali hatırlayan bilen varsa yazabilirmi lütfen bana 64 gb 128 gb al gibi yorumlar atmayın sadece ios sistemi kaç gb harcıyor onu öğrenmek istriyorum