Rainbow six siege crash vermeden oyundan atıyor

onur2001

80+
Reaksiyon skoru
48
Merhabalar başlıkta belirtmiş olduğum gibi 1 2 haftadır yaşadığım bir sorun var. Bu da r6 nın crash vermeden oyundan atması. Oyunu oynarken oyunun ortasındayken birden donuyor sesler gelmeye devam ediyor bir kaç saniye ve direkt oyun kapanıyor bazen hata veriyor bazen vermiyor genellikle vermiyor. Hata dediğimde hata kodu falan yok sadece game crashed diyor. Oyunu sil yükle yaptım uplayi sil yükle yaptım yinede düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. (Oyun m2de kurulu m2 de kurulu olan oyunlarda hiç bir sorun yok sadece r6 sorunlu.)
imasdsaage.png

EKRAN KARTIN GÜNCEL Mİ

Merhabalar başlıkta belirtmiş olduğum gibi 1 2 haftadır yaşadığım bir sorun var. Bu da r6 nın crash vermeden oyundan atması. Oyunu oynarken oyunun ortasındayken birden donuyor sesler gelmeye devam ediyor bir kaç saniye ve direkt oyun kapanıyor bazen hata veriyor bazen vermiyor genellikle vermiyor. Hata dediğimde hata kodu falan yok sadece game crashed diyor. Oyunu sil yükle yaptım uplayi sil yükle yaptım yinede düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. (Oyun m2de kurulu m2 de kurulu olan oyunlarda hiç bir sorun yok sadece r6 sorunlu.)
Alıntıyı görüntüle
Aynısını geçen sene bende yaşadım. Ranked maçlarda 2.maça geçtimi ya maça girmiyordu yada maçın içinde atıyordu bu şekilde. Sildim tekrar yükledim yine aynı. Sinirlenip silmiştim. Geçenlerde indirdim tekrar sorunsuz çalışıyor. Ubisoft oyunları hep sıkıntılı. İşlemci odaklı bir sıkıntı diye tahmin ediyorum.

Hocam saçma gelebilir ama mobil veri bağlayıp oyuna girer misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri