𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 560
b450 pro gaming anakart var elimde. işletim sistemi ve uygulamalar için 500 gb m2 ssd almak istiyorum. aklımda samsung evo var, siz ne düşünüyor sunuz?.
Bütçe?b450 pro gaming anakart var elimde. işletim sistemi ve uygulamalar için 500 gb m2 ssd almak istiyorum. aklımda samsung evo var, siz ne düşünüyor sunuz?.
bro samsung evo almak istediğime göre 1000 lira civarıBütçe?
Az daha çıkmaz mı bütçe?bro samsung evo almak istediğime göre 1000 lira civarı
bütçede bir sınırım sıkıntım yokAz daha çıkmaz mı bütçe?
M2 ler için değil de sata için kötü duyumlar almış olabilirsinbütçede bir sınırım sıkıntım yokişletim sistemi ve primer pro after effect için 500 gb yeterli diye düşünüyorum. kioxia iyi bir marka değil diye duymuştum burada
kioxia iyi midir? m2 sddM2 ler için değil de sata için kötü duyumlar almış olabilirsin
İşletim sistemi kuracaksan drami bulunan bir model seçmen daha iyi olur.Attığım modelde dram var ancak 980'de dram bulunmuyor.Ayrıca inan bana yakında 500gb yetmemeye başlicaktır.bütçede bir sınırım sıkıntım yokişletim sistemi ve primer pro after effect için 500 gb yeterli diye düşünüyorum. kioxia iyi bir marka değil diye duymuştum burada
Evet.kioxia iyi midir? m2 sdd
eyw hocam iyi aksamlarİşletim sistemi kuracaksan drami bulunan bir model seçmen daha iyi olur.Attığım modelde dram var ancak 980'de dram bulunmuyor.Ayrıca inan bana yakında 500gb yetmemeye başlicaktır.
Evet.
kioxia iyi midir? m2 sdd
Daha iyisi bulunur.kioxia iyi midir? m2 sdd
akılmda samsung markası almak vardı ama senin önerin varmıDaha iyisi bulunur.
Samsung serisine bakabilirsinakılmda samsung markası almak vardı ama senin önerin varmı
1 tb 2000 lira değmez gibi kioxia alırım sjSamsung serisine bakabilirsin