BİLGİSAYARI SIFIRLADIKTAN SONRA STEAMDEKİ OYUNLAR AÇILMIYOR

enes01.

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar öncelikle, geçen hafta usb ile bilgisayarıma format attım. format atmadan önce steamdeki oyunlara giriyordu fakat formattan sonra steamdeki* hiçbir oyuna girmiyor.

Oyunları baştan mı yüklediniz yoksa ayrı bir depolamada mıydı?

Garip durum sistem özellikleri nedir ,ikincisi driverlerın tam kurulu olduğuna emin ol direcktx gibi ekran kartı gibi driverlar

Steam library olayını yaptınız mı tekrar yol olarak vs göstermek gerekiyor tam hatırlayamadım.

dosya doğrulaması yaptın mı

Garip durum sistem özellikleri nedir ,ikincisi driverlerın tam kurulu olduğuna emin ol direcktx gibi ekran kartı gibi driverlar
r7 200 series ekran kartı varda formattan önce oyunları açıyordu 60 fps felan alıyodum hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam library olayını yaptınız mı tekrar yol olarak vs göstermek gerekiyor tam hatırlayamadım.
steame dair hiçbirşey yapmadımm

r7 200 series ekran kartı varda formattan önce oyunları açıyordu 60 fps felan alıyodum hatta

steame dair hiçbirşey yapmadımm
Muhtemelen driverları yüklemen gerekiyor

hayır yapmadım nerden yapılıyor

ekran kartı driverını yükledim
Sade ekran kartı değil dostum bilirsin oyunları yüklerken direckx,NET Framework. Java .Adobe flash player , Microsoft virtualccc , Adobe gibi

Merhabalar öncelikle, geçen hafta usb ile bilgisayarıma format attım. format atmadan önce steamdeki oyunlara giriyordu fakat formattan sonra steamdeki* hiçbir oyuna girmiyor.
Steam/Ayarlar/İndirmeler/Kütüphane Klasörleri/ + işaretinden D diskini ekle oyunların gelecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri