Gta 5 Epic Games Hata

Reaksiyon skoru
4
Epic Games Ten Gta 5 E Girmeye Çalışıyorum Fakat Bu Hataları Alıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim
1674810435423.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Epic Games Ten Gta 5 E Girmeye Çalışıyorum Fakat Bu Hataları Alıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim
1674810435423.png

Dosyaları doğrulamayı dene

Nasıl Çalıştırdın Biraz Daha Açık Konuşurmusun

Doğrulamayı Çoğu Kez Yaptım Ama Olmadı
O hata geldi "X"e bastım üstten tekrar epic games'e girdim "Aç" dedim oyuna ,açıldı.

Son düzenleme:
Hemen Deniyorum

Şimdide The Rockstar Games Launcher İs Already Running Diyor
1674813525235.png

Tıklayıp Epic games ve Rockstar Games kapat tekrar çalıştır

veya Rockstar Games'ı kapat sadece

Ordan Rockstar Games e Sağ Tık Yapıyorum Ama Hiçbir Şey Çıkmıyor Orda Duruyor Sadece
Ctrl+Alt+Delete yapıp görev yöneticisine gir, Oradaki görevlerde anahtar kelimeleri Grand Theft Auto, Rockstar ile alakalı herşeyi kapa. Sonra tekrar GTA V'yi başlat epicten.

Ctrl+Alt+Delete yapıp görev yöneticisine gir, Oradaki görevlerde anahtar kelimeleri Grand Theft Auto, Rockstar ile alakalı herşeyi kapa. Sonra tekrar GTA V'yi başlat epicten.
Görev Yöneticisinden Rockstar Games İ Kapatırken The Rockstar Games Launcher Exited Unexpectedly Hatası Aldım

Kapattım Gta Ya Tıkladım Gta Ya Girmeden Önce R Yazısı Dönüyor Neredeyse 6.30 Dakikadır
'Program ekle veya kaldır'a gidip rg launcheri silebilirsin sonra geri yükleyebilirsin. Ondan sonra açılır

Geri