Fenerbahçemm
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Xiaomi Redmi note 10 pro veya redmi note 11 pro 5G modellerinden birini alacağım ikiside yd 128/8 ama kararsız kaldım oyun için alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
2 telefonun da işlemcileri neredeyse aynı performansı veriyor. Kamera olarak Note 10 biraz daha iyi gibi duruyor. Amacın sadece oyun oynamaksa Redmi Note 10 Pro alıp geçebilirsin. İşlemci performansı olarak aralarında gözle görülür bir fark olmamasına rağmen boşuna fazladan 1200₺ vermezsin ama aklında bulunsun Redmi note 11 pro note10 pro'ya göre fazladan 1 güncelleme alacaktır. Note11'in optimizasyonu daha iyi de olabilir yani benzer performansta işlemcileri olmasına rağmen note11 pro'da verimlilik daha iyi olabilir. 2 telefonda neredeyse aynı özelliklere sahip. Param cebimde kalsın dersen Note10 Pro. Almışken güncel olanı alayım dersen Note 11 Pro. Büyük ihtimalle 2 telefon arasında oyun performansı konusunda gözle görülür bir fark olmayacaktır.Xiaomi Redmi note 10 pro veya redmi note 11 pro 5G modellerinden birini alacağım ikiside yd 128/8 ama kararsız kaldım oyun için alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Neden hocam?Hocam bende 10 pro var ama oyun konusunda memnun değilim
Fiyat farkı benim için önemli değil güncel olması açısından 11 pro biraz daha mantıklı gibi2 telefonun da işlemcileri neredeyse aynı performansı veriyor. Kamera olarak Note 10 biraz daha iyi gibi duruyor. Amacın sadece oyun oynamaksa Redmi Note 10 Pro alıp geçebilirsin. İşlemci performansı olarak aralarında gözle görülür bir fark olmamasına rağmen boşuna fazladan 1200₺ vermezsin ama aklında bulunsun Redmi note 11 pro note10 pro'ya göre fazladan 1 güncelleme alacaktır. Note11'in optimizasyonu daha iyi de olabilir yani benzer performansta işlemcileri olmasına rağmen note11 pro'da verimlilik daha iyi olabilir. 2 telefonda neredeyse aynı özelliklere sahip. Param cebimde kalsın dersen Note10 Pro. Almışken güncel olanı alayım dersen Note 11 Pro. Büyük ihtimalle 2 telefon arasında oyun performansı konusunda gözle görülür bir fark olmayacaktır.
Hocam mesela apex indirmiştim ve feci şekilde drop vardı, şuan basit, öyle zorlamayacak oyunlar oynuyorum ama şuan bile sanki sabit 30fps gibi çalışıyor ve tatmin etmiyorNeden hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat farkı benim için önemli değil güncel olması açısından 11 pro biraz daha mantıklı gibi
Senin telefonda bi sorun olabilir mi çünkü arkadaşımda var 10 pro pubg de 60 sabit mlbb 60 sabit alıyor ve gayet akıcıHocam mesela apex indirmiştim ve feci şekilde drop vardı, şuan basit, öyle zorlamayacak oyunlar oynuyorum ama şuan bile sanki sabit 30fps gibi çalışıyor ve tatmin etmiyor
Amacın sadece oyun oynamaksa Redmi Note 10 pro alabilirsinXiaomi Redmi note 10 pro veya redmi note 11 pro 5G modellerinden birini alacağım ikiside yd 128/8 ama kararsız kaldım oyun için alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Yani amacım deli gibi 7/24 oyun oynamak değil ama oyun performansı önemli benim içinMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amacın sadece oyun oynamaksa Redmi Note 10 pro alabilirsin
Note 10 pro Oyun vs olarak daha iyi duruyor ancak 11 Pro daha güncel bir telefonXiaomi Redmi note 10 pro veya redmi note 11 pro 5G modellerinden birini alacağım ikiside yd 128/8 ama kararsız kaldım oyun için alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
10 pro 256/8 aldım şu an memnunum gayet iyiNote 10 pro Oyun vs olarak daha iyi duruyor ancak 11 Pro daha güncel bir telefon
Mi 11 t ile aralarında fazla bir fiyat farkı yoksa onu almanızı öneririmXiaomi Redmi note 10 pro veya redmi note 11 pro 5G modellerinden birini alacağım ikiside yd 128/8 ama kararsız kaldım oyun için alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Güzel bir cihaz Hayırlı Olsun10 pro 256/8 aldım şu an memnunum gayet iyi