HabibYigit
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
beyler merhaba ben tekonosadan apple 20 watt adaptör aldım seri no felan kutudakiyle aynı jelatin felan okey her şey uyuyor ama made in india diyor bu çakma mı acaba
ona bakarsan iphoneda made in china yazıyormade in india diyor
güzel kardeşim bende onu soruyorum ya bunlar çinde üretilmiyor muona bakarsan iphoneda made in china yazıyor
güzel kardeşim bende onu soruyorum ya bunlar çinde üretilmiyor mu
eyw bro
aga adamlar onuda yapıyo ya alıyo 2-3 tane adaptör bunların seri no yu yapıştırıyo aynıseri no uyuyorsa ne kurcalıyorsun nerde üretildiğini isterse sultanbeylide üretilsin
Takıntı kanka bendede var OBK olmayan anlamaz.seri no uyuyorsa ne kurcalıyorsun nerde üretildiğini isterse sultanbeylide üretilsin
harbiden öyle kanka bu arada her şeyim tam olucak eksiksiz hatasız felan ben çok takıyomTakıntı kanka bendede var OBK olmayan anlamaz.
millet anlamıyor ayda 10 kere monitör ettim sırf iade ürünü şüphesi ver ölü piksel sebepleri ileharbiden öyle kanka bu arada her şeyim tam olucak eksiksiz hatasız felan ben çok takıyom
kanka katiliyorum seri numarasina asla guven olmaz kutusuna bile olmaz birebir kopyaliyorlar ama Teknosa Mediamarkt Vatan gibi buyuk isletmelerin de cakma apple urunu satacagini hic dusunmedim bu gune dek sahsen o bi raz abarti olmus sankieyw bro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aga adamlar onuda yapıyo ya alıyo 2-3 tane adaptör bunların seri no yu yapıştırıyo aynı
vatan mediamarkt teknosa gibi yerlerden her şikayeti alırsın ama çakma şikayeti alınamaz zaten adamlar kendini lekelemeyi göze alamazkanka katiliyorum seri numarasina asla guven olmaz kutusuna bile olmaz birebir kopyaliyorlar ama Teknosa Mediamarkt Vatan gibi buyuk isletmelerin de cakma apple urunu satacagini hic dusunmedim bu gune dek sahsen o bi raz abarti olmus sanki
obk neTakıntı kanka bendede var OBK olmayan anlamaz.
Takıntı hastalığı herşeyi takmak psikolojik bi rahatsızlık çok ileri dereceye giderse şizofreniye kadar yolu var bende takıntılı bir insanım aşırı derecede ama aklımı kaybedecek kadarda değilimobk ne