LemonadeCell
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
merhaba nerede ararsam arayayım razer deathadder v3 pro bulamadım hangi sitelere bakmam lazım bir türlü bulamadım.
bulunduğum yer küçük bir yer o yüzden sadece online bakabiliyorumçok bulunmamakta varsa yoksa bilgisayarcıda veya bilgisayarcı bulmakta sor bir
bulunduğum yer küçük bir yer o yüzden sadece online bakabiliyorum
şu an yaptım biliyor musunuz yolladılarRAZER DEATHADDER V3 PRO KABLOSUZ MOUSE BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V3 PRO KABLOSUZ MOUSE BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Stoktaki mağazalar diyin
O mağazalar ile bir görüşün
Belki gönderebilirler
Cidden mi h.oşu an yaptım biliyor musunuz yolladılar![]()
gerçekten o şekilde alınıyorumuşCidden mi h.o
gerçekten o şekilde alınıyorumuş
Cidden mi h.o
Evet izmit şubesinde var gözüküyordu oradan yolladılar sonra stokta yok gözüküyor olduHocam size gönderdikleri zaman stokta gözüküyor muydu? Şu an ben de stokta yok gözüküyor tek tek arasam olma ihtimalide var mıdır sizce?
Şuan hiçbir yerde stok gözükmüyor biraz bekleseniz gelir belkiHocam size gönderdikleri zaman stokta gözüküyor muydu? Şu an ben de stokta yok gözüküyor tek tek arasam olma ihtimalide var mıdır sizce?
Evet vatan’ı arayıp sordum tedarik gelmeyecek gözüküyor vs dedi. bakalım ya belki viper v2 pro da bakabilirimŞuan hiçbir yerde stok gözükmüyor biraz bekleseniz gelir belki
v2 pro daha iyi zatenEvet vatan’ı arayıp sordum tedarik gelmeyecek gözüküyor vs dedi. bakalım ya belki viper v2 pro da bakabilirim
Hayırlı olsun çok iyi bir mouse.Evet izmit şubesinde var gözüküyordu oradan yolladılar sonra stokta yok gözüküyor oldu