Gigabyte Ekran Kartı Garanti Süresi

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,512
Dostlar ekran kartım çok ısınıyor. Bu sebeple garantiye göndermek istiyorum. Daha önce göndermiş arkadaşlar varsa kaç günde işlemler tamamlanıyor?
Arena bilgisayar garantili kart.

1675088400108.png

gigabyte 2060 vardı bende çok ısınıyordu, galiba gigabyte'da kronik bu

Rahle modeli ise diğer modellere göre fazla ısınıyor fakat bu karttaki değerler olması gerekenden yüksek gibi.

Dostlar ekran kartım çok ısınıyor. Bu sebeple garantiye göndermek istiyorum. Daha önce göndermiş arkadaşlar varsa kaç günde işlemler tamamlanıyor?

Alıntıyı görüntüle
Konudan bağımsız olarak bir şey soracağım bu verileri hangi program üzerinden elde ediyorsunuz anlık olarak ben daha önce böyle bir tabloda verileri gösteren bir program arayüzü görmedim

Konudan bağımsız olarak bir şey soracağım bu verileri hangi program üzerinden elde ediyorsunuz anlık olarak ben daha önce böyle bir tabloda verileri gösteren bir program arayüzü görmedim
İcue hocam bu program.

Corsair iCue bu

Alıntıyı görüntüle
Gigabyte ın sitesinden ekran kartınızı seçip driverlardan fan hızı yazılımını indirmeniz ve oradan hızlar ile oynamanız en mantıklısı olacaktır.

Yazılımın adı aorus engine

Gigabyte ın sitesinden ekran kartınızı seçip driverlardan fan hızı yazılımını indirmeniz ve oradan hızlar ile oynamanız en mantıklısı olacaktır.

Yazılımın adı aorus engine
Fanlar full de hocam zaten. 3300rpm de tam devir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri