Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,127
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beta bios tamamlanmamis bios kurulması tavsiye edilmez geliştiriciler kurabiliyor normal kullanıcı için önerilmiyorbeta bios nedir
Beta bios tamamlanmamis bios kurulması tavsiye edilmez geliştiriciler kurabiliyor normal kullanıcı için önerilmiyorbeta bios nedir
Tamamdır ustam ramlere memtest yapmaya gerek varmı furmark falan hepsini gelince yapmak mantıklı mıdır ekran kartı işlemci stres falan bunlar en son işler miAyn iyi olur anakartin sitesinde güncel biosu indir dikkat et beta bios olmasın
Bence gerek yok onlara ya zaten test ediliyor sorun olursa zaten kendini belli eder sıfır sistem sonuçtaTamamdır ustam ramlere memtest yapmaya gerek varmı furmark falan hepsini gelince yapmak mantıklı mıdır ekran kartı işlemci stres falan bunlar en son işler mi
Param yattı vatandan reisin sistemine bakicaz artıkBeta bios tamamlanmamis bios kurulması tavsiye edilmez geliştiriciler kurabiliyor normal kullanıcı için önerilmiyor
Ya aslında şöyle DA V4.5 apu sistem vardı memtest falan yapmamıştım sonra mavi ekran yiyince sürekli test yapınca ramlerin arızalı olduğunu gördüm ve gönderip değişim almıştım ondan bir ön yargı var test ettiklerini düşünmüyorum açıkcası. Ve ayrıca bir konuda da gördüm biz ramleri 3200de kullanacağız galiba anakarttan dolayıBence gerek yok onlara ya zaten test ediliyor sorun olursa zaten kendini belli eder sıfır sistem sonuçta
Fiyat ne hocamAnkarada taliplerini bekliyor![]()
Önerebilecegin birsey var mı yarın gidip teknosa da falan avm de olan yerlerden alıcamusb wifi dongle alman gerkiyor wifi bağlanabilmek için
16.5Fiyat ne hocam
tp link'in ürünlerinden bulursun oralarda al birini özellikle şu çok iyidir diyebileceğim yok sadece tenda marka olandan kullandım ve hala kullanıyorumÖnerebilecegin birsey var mı yarın gidip teknosa da falan avm de olan yerlerden alıcam
Hangi kargo firmasıAlırım bi h.o