Pullsar Ice Dragon 15.7 W/mk termal macun aldım.

somoncum

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,227
Gelince Cooler Master MasterGel Maker Nano ile arasında ki farkına bakacağım macun değiştirme sebebim R5-5600 silikon kalitesi baya iyi geldi 4.9GHz ve 5GHz değerlerini All Core da test edebiliyorum ancak thermal limitlere takıldığımdan kendisi restart atıp "cpu over temperature error" hatası veriyor belki bununla 5-10 derecelik fark olursa süper olacak. Bunu tercih etmemin sebebi Thermal Grizzly Kryonaut dan daha iyi teknik verilere sahip olmasıydı ve fiyatı 150₺ daha uygundu. Grafen tozu kullanılmış içerisinde bakalım sıcaklık farkından anlarız zaten gerçek mi, yalan mı bu değerler diye?

Screenshot_12.png

Screenshot_10.png

Screenshot_20230131-232536_Hepsiburada.jpg

Son düzenleme:
Her yerde öneriyorlardı bu markanın padini. Macunun sonuçlarını merak ediyorum. Kryonaut extreme'den iyi mi bu macun?

Markanın termal padini kullandım, gerçekten fark ettirdi 10-15 derece arasında. Macunu merak ettim bir gelsin konunu bekliyorum :)

Her yerde öneriyorlardı bu markanın padini. Macunun sonuçlarını merak ediyorum. Kryonaut extreme'den iyi mi bu macun?
Ice Dragonun iletkenlik olarak daha iyi gözüküyor ama hiç Kryonaut Extreme kullanmadım onun performansı nasıldır acaba.

Screenshot_3.png

Screenshot_2.png

Son düzenleme:
bu liste de yok ama bakalım zaten kargoya verilmiş cuma günü elimde.
Bende kryonaut extreme alacaktım beklemeye karar verdim. Sonuca göre senin macundan da alabilirim. Bekliyorum efenim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,010
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri