abi burda beyaz eşyadan anlayan pek olduğunu sanmıyorum mağazalara gidip kendin baksan daha yararlı olur fakat 5-10dk araştırayım biraz (tebrikler abi)Arkadaşlar hayırlı bir işe kalkıştık Allahın izniyle düğünüm olacak buzdolabı çamaşır makinası ve bulaşık makinası alacağım uygun denk gelirse yollayın değerlendiriyim karşılığında bol dua ederim![]()
Sağol kardeşim Allah razı olsunTebrik ederim abi , kolay gelsin! Ben çok anlamam beyaz eşyadan sadece bunu yazmak istedim![]()
hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun ama beyaz eşyadan bende anlamıyorumArkadaşlar hayırlı bir işe kalkıştık Allahın izniyle düğünüm olacak buzdolabı çamaşır makinası ve bulaşık makinası alacağım uygun denk gelirse yollayın değerlendiriyim karşılığında bol dua ederim![]()
Baktım kardeşim en iyi fiyat performansı buldum aslında ama burada da konu açıyım dedim belki anlayan çıkarabi burda beyaz eşyadan anlayan pek olduğunu sanmıyorum mağazalara gidip kendin baksan daha yararlı olur fakat 5-10dk araştırayım biraz (tebrikler abi)
tamamdır abiBaktım kardeşim en iyi fiyat performansı buldum aslında ama burada da konu açıyım dedim belki anlayan çıkar![]()
Sağol kardeşim darısı bekar arkadaşlarımıza inşallahhayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun ama beyaz eşyadan bende anlamıyorum![]()
Sağol kardeşimtebrik ederim abi hayırlı uğurlu olsun.
saol abi 16 yaşındayım tek takılmaca devamSağol kardeşim darısı bekar arkadaşlarımıza inşallah![]()
mesala banaSağol kardeşim darısı bekar arkadaşlarımıza inşallah![]()
mesala banagidip açılabilsem belki ileriside