Düğün alışverişi beyaz eşya

Vyti

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Arkadaşlar hayırlı bir işe kalkıştık Allahın izniyle düğünüm olacak buzdolabı çamaşır makinası ve bulaşık makinası alacağım uygun denk gelirse yollayın değerlendiriyim karşılığında bol dua ederim😊

Tebrik ederim abi , kolay gelsin! Ben çok anlamam beyaz eşyadan sadece bunu yazmak istedim :D

Arkadaşlar hayırlı bir işe kalkıştık Allahın izniyle düğünüm olacak buzdolabı çamaşır makinası ve bulaşık makinası alacağım uygun denk gelirse yollayın değerlendiriyim karşılığında bol dua ederim😊
abi burda beyaz eşyadan anlayan pek olduğunu sanmıyorum mağazalara gidip kendin baksan daha yararlı olur fakat 5-10dk araştırayım biraz (tebrikler abi)

hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun ama beyaz eşyadan bende anlamıyorum :)

abi burda beyaz eşyadan anlayan pek olduğunu sanmıyorum mağazalara gidip kendin baksan daha yararlı olur fakat 5-10dk araştırayım biraz (tebrikler abi)
Baktım kardeşim en iyi fiyat performansı buldum aslında ama burada da konu açıyım dedim belki anlayan çıkar 😀

mesala bana :) gidip açılabilsem belki ileriside
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim beklemen hata hemen açıl içindekileri paylaş güven bana olsa da olmasa da için rahatlayacak böyle bir şey bekletilmez hayat kısa yarın elin oğlu senden önce davranır bak demedi deme

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,766
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri