🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Abdullah abi eline koluna sağlık. 11799 TL'ye yapabileceğin en iyi sistemi yapmışsın bence.

Gerçekten beklentiler bu kadar yüksekken ve dünyanın en iyi sistemi deyip bu sistemi çıkarmışsınız tebrikler hiçbbir işe yaramayan bir sistem rx6700 nedir amd alan hatalarla uğraşmaktan sistemi kullanamaz yazıklar olsun forumdan çıkıyorum bütün beklentim boşa gitti bir daha sistem yapmasanız iyi olur bir de gencergaming ne allahım ya 😂😂😂
iyimisin sen ?

Gerçekten beklentiler bu kadar yüksekken ve dünyanın en iyi sistemi deyip bu sistemi çıkarmışsınız tebrikler hiçbbir işe yaramayan bir sistem rx6700 nedir amd alan hatalarla uğraşmaktan sistemi kullanamaz yazıklar olsun forumdan çıkıyorum bütün beklentim boşa gitti bir daha sistem yapmasanız iyi olur bir de gencergaming ne allahım ya 😂😂😂
6600XT kullanıyorum gram hata almıyorum oyunlarda sanıyorsunuz ki halen 5xxx de olan watmann hataları var. RX6700 nedir dediğin kart neredeyse 3060ti performansı veriyor oyununa göre öne geçiyor

Şu profil ve isimden daha başka bir şey beklenemezdi zaten. Mümkünse Ülkeyi de terk et.

Bence müq fiyat sadece gencergaming soru işareti sistem güzel ve fiyatıda iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,163
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri