Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Abdullah abi eline koluna sağlık. 11799 TL'ye yapabileceğin en iyi sistemi yapmışsın bence.
iyimisin sen ?Gerçekten beklentiler bu kadar yüksekken ve dünyanın en iyi sistemi deyip bu sistemi çıkarmışsınız tebrikler hiçbbir işe yaramayan bir sistem rx6700 nedir amd alan hatalarla uğraşmaktan sistemi kullanamaz yazıklar olsun forumdan çıkıyorum bütün beklentim boşa gitti bir daha sistem yapmasanız iyi olur bir de gencergaming ne allahım ya
6600XT kullanıyorum gram hata almıyorum oyunlarda sanıyorsunuz ki halen 5xxx de olan watmann hataları var. RX6700 nedir dediğin kart neredeyse 3060ti performansı veriyor oyununa göre öne geçiyorGerçekten beklentiler bu kadar yüksekken ve dünyanın en iyi sistemi deyip bu sistemi çıkarmışsınız tebrikler hiçbbir işe yaramayan bir sistem rx6700 nedir amd alan hatalarla uğraşmaktan sistemi kullanamaz yazıklar olsun forumdan çıkıyorum bütün beklentim boşa gitti bir daha sistem yapmasanız iyi olur bir de gencergaming ne allahım ya
Şu profil ve isimden daha başka bir şey beklenemezdi zaten. Mümkünse Ülkeyi de terk et.Gerçekten beklentiler bu kadar yüksekken ve dünyanın en iyi sistemi deyip bu sistemi çıkarmışsınız tebrikler hiçbbir işe yaramayan bir sistem rx6700 nedir amd alan hatalarla uğraşmaktan sistemi kullanamaz yazıklar olsun forumdan çıkıyorum bütün beklentim boşa gitti bir daha sistem yapmasanız iyi olur bir de gencergaming ne allahım ya
bende kanka endişelendirdi baya işlemci iyiymiş ama alınmaz gibiAz kalsın vatan sistemi satıyordum bu çok iyi gelecek diye
12500tl ye 3060kı sistemi mi almıştınızAz kalsın vatan sistemi satıyordum bu çok iyi gelecek diye
geçen bir arkadaşa montaj hatası yapıldı ondan sonra bu muhabbet çıktı her sitenin iyilik kötülük durumu aşşağı yukarı aynı artık kısacası al geçgençer gaming iyi değil diyorlar o nasıl
Aynen12500tl ye 3060kı sistemi mi almıştınız
kürşat baba ile yalovaya 100 stok için gidiyoruz konum at reis alalım senideAlıp satacağım dostum.
Ben al sat için bişey demedim ki güzel sistemreis yalovaya ne zaman yolculuk geçerken beni al
6800 tl o kartbu sistem icin bu fiyat cok ucuz alan alsın beyler bu fırsat bir daha gelmez 11kya rx 6700 olurmu ya