700 TL Bütçeye Hangi Klavye?

Bunu aldım kral iyi mi? İndirimdeymiş bide
kesinlikle çok iyi hocam bu fiyata bedava bir ürün aynı şekil bir klavye ben de arıyorum şuan kartta para yok diye alamadım bunu yarına kadar sürerse indirim bi şansımı deneyeceğim

kesinlikle çok iyi hocam bu fiyata bedava bir ürün aynı şekil bir klavye ben de arıyorum şuan kartta para yok diye alamadım bunu yarına kadar sürerse indirim bi şansımı deneyeceğim
Hocam bu klavye küçük klavye mi ya sağda tusları vs yok😂

aynen hocam eğer kollarınızı birbirinden fazla ayırmadan kullanıyosanız klavye mouseu çok rahat edersiniz şuan bende gamepower saber var her mouse çevirişimde 1 parmağımı kaybediyorum :D hem bu yüzden hem de tuşlara basmama sorunu olduğundan bende b tarz bi klavye alıcam kesinlikle daha rahat hem küçüklerin ayrı bir havası oluyor benim gözümde daha güzel görünüyorlar diğerlerine göre

indirim bitmemiş hocam hemen kaptım bende bir tane
ins sarar kanka gelsin de ho bu arada

ins sarar kanka gelsin de ho bu arada
sağol kanka sen naptın aldın mı bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ha tamam şimdi gördüm aldığınızı belirtmişsiniz zaten size de hayırlı olsun bakalım güzel klavyedir inşallah kullanırken sorun çıkarmaz

sağol kanka sen naptın aldın mı bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ha tamam şimdi gördüm aldığınızı belirtmişsiniz zaten size de hayırlı olsun bakalım güzel klavyedir inşallah kullanırken sorun çıkarmaz
Bana zaten cok kucuk gelirse geri gönderirim takıp bi yarım saat kullandktan sonra iade de sorun yasamayız umarım? 😂

Bana zaten cok kucuk gelirse geri gönderirim takıp bi yarım saat kullandktan sonra iade de sorun yasamayız umarım? 😂
iade konusunu pek bilmiyorum hocam ben sıkıldım artık büyük klavyelerden benim için ne kadar küçük gelirse o kadar iyi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri