Wînd
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 310
- Bütçe
- 38.000
Herkese merhabalar, yakın zamandır çok sistem önerisi konusu açtım, fakat bir sistem bulduğumuzda hep bir eleştiri bir şikayet bir o saçma bu saçma yazısı geliyor ve kendimce yüklü mebla olacağı için gümleme almak istemiyorurm. 28 bin ile başlayan bu bütçe şuan maksimum 38 bin tl oldu devamı asla olmuyor olmaz yani bütçe net 38.000 TL.
Ben FİFA23 oynayıp o oyunu kayıt alıyordum, eski bilgisayarım i7 7700 ve 1060 6GB olan bir sistemdi bununla yapabiliyordum bu işlemi, video çok hafif kasıyordu ama yeni bilgisayarda uzun yıllar böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. Adobe uygulamalarını kullanacağım Premier Pro vs. aynı zamanda yeri geldiğinde Office ve Grafik Tasarım + Analiz programları.
Şuan için öyle çok oyun oynamıyorum tabi ama bu kadar para vereceğim için oyun oynarım oynamak isterim tabi ki.
Şuan monitörüm yok bu fiyata monitör dahil. Elimde iyi mekanik klavye, razer blackshark v2, ve dandik mouse var. Mouse PAD'im yok.
Bu bütçeye ne yapmalıyım nasıl bir sistem toplamalıyım Monitör CASPER 2K 144HZ monitör tutsam olur mu, mouse almasam sistem koysam o parayı olur mu, mouse pad almasam mı yoksa hepsini alıp ekran kartın dan mı kıssam, gerçekten bunu düşünmekten artık çok sıkıldım saçım beyazladı
)
Ocağınıza düştüm ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz, şu sistemi topla şunu al veya alma diyebilir misiniz?
Hayırlı akşamlar.
Ben FİFA23 oynayıp o oyunu kayıt alıyordum, eski bilgisayarım i7 7700 ve 1060 6GB olan bir sistemdi bununla yapabiliyordum bu işlemi, video çok hafif kasıyordu ama yeni bilgisayarda uzun yıllar böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. Adobe uygulamalarını kullanacağım Premier Pro vs. aynı zamanda yeri geldiğinde Office ve Grafik Tasarım + Analiz programları.
Şuan için öyle çok oyun oynamıyorum tabi ama bu kadar para vereceğim için oyun oynarım oynamak isterim tabi ki.
Şuan monitörüm yok bu fiyata monitör dahil. Elimde iyi mekanik klavye, razer blackshark v2, ve dandik mouse var. Mouse PAD'im yok.
Bu bütçeye ne yapmalıyım nasıl bir sistem toplamalıyım Monitör CASPER 2K 144HZ monitör tutsam olur mu, mouse almasam sistem koysam o parayı olur mu, mouse pad almasam mı yoksa hepsini alıp ekran kartın dan mı kıssam, gerçekten bunu düşünmekten artık çok sıkıldım saçım beyazladı

Ocağınıza düştüm ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz, şu sistemi topla şunu al veya alma diyebilir misiniz?
Hayırlı akşamlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekleyeyim, böyle bir şey yapacağım için heyecanlıyım ve uzun yıllar götürmesini istiyorum...Herkese merhabalar, yakın zamandır çok sistem önerisi konusu açtım, fakat bir sistem bulduğumuzda hep bir eleştiri bir şikayet bir o saçma bu saçma yazısı geliyor ve kendimce yüklü mebla olacağı için gümleme almak istemiyorurm. 28 bin ile başlayan bu bütçe şuan maksimum 38 bin TL oldu devamı asla olmuyor olmaz yani bütçe net 38.000 TL.
Bu bütçeye ne yapmalıyım nasıl bir sistem toplamalıyım Monitör CASPER 2K 144HZ monitör tutsam olur mu, mouse almasam sistem koysam o parayı olur mu, mouse pad almasam mı yoksa hepsini alıp ekran kartın dan mı kıssam, gerçekten bunu düşünmekten artık çok sıkıldım saçım beyazladı)
Hayırlı akşamlar.