MustafaAkbulut
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Milan 22/23 iç saha formasını almak istiyorum ama piyasada bulunan forma siteleri pek güven vermiyor bana herhangi bir yer önerebilir misiniz?
forma_market instadan al güvenilirMilan 22/23 iç saha formasını almak istiyorum ama piyasada bulunan forma siteleri pek güven vermiyor bana herhangi bir yer önerebilir misiniz?
Hocam formaduragi34x i biliyorum bana bu sayfanın kalitesinden ve güvenilirliğinden bahseder misiniz?hocam instagram üzerinden 2 sayfadan toplam 8-10 forma almıştım.
biri: forma_boom
diğeri: formaduragi34x
Orda yok milanforma_market instadan al güvenilir
Hocam bu şey neden 1916tlMilan, erkek forması, 2022/23 sezonu resmi iç saha forması : Amazon.com.tr: Moda
Milan, erkek forması, 2022/23 sezonu resmi iç saha forması : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Formaduragi34x kaliteli mi hocamhocam instagram üzerinden 2 sayfadan toplam 8-10 forma almıştım.
biri: forma_boom
diğeri: formaduragi34x
Formaduragi34x kaliteli mi hocam
Fotoğrafta göründüğü gibi mi formalar?
hocam ben bunları aldım bu siteden forma kalitesi falan güzel sadece amblemleri biraz çenç duruyor ama sıkıntı yok sırıtmıyor gayet iyi
evetFotoğrafta göründüğü gibi mi formalar?
hocam ben yazısız aldım hepsini baskıları nasıldır bilememGüzel mi?
Kaliteliyse burdan alacağım hocam sanırım.hocam ben yazısız aldım hepsini baskıları nasıldır bilemem
forma güzel
Hocam formayı aldım kredi kartı ile bir sorun çıkmaz değil mi?hocam ben yazısız aldım hepsini baskıları nasıldır bilemem
forma güzel
Milan 22/23 iç saha formasını almak istiyorum ama piyasada bulunan forma siteleri pek güven vermiyor bana herhangi bir yer önerebilir misiniz?