JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
Yardım harici hdd nasıl kullanılır
evet steam xbox epic vs çoğunda var oynayacağım oyunlar. Onları oynamam için steam vs kurmam lazım mı
steamı indirirken seçiyorsun epicte felan da nereye kuracağını seç diyor oradan halledersin xbox bilmiyorum ama soruyordur yani
ASUS DUAL RTX 3050 - İ5 11400F - ASUS PRİME H510M-D - GSKİLL 2X8GB - KİOXİA 500GB M2 SSD - POWERBOOST 650W (C4 BOMBA) - ASUS VG249Q1A - ASUS TUF K1 - CORSAİR KATAR PRO Eğer Cevap İşinize Yaradıysa Rapor Et Kısmından En İyi Cevap Yapmayı Unutmayın
Konu Sahibi
Konu Sahibi
steamı indirirken seçiyorsun epicte felan da nereye kuracağını seç diyor oradan halledersin xbox bilmiyorum ama soruyordur yani
soruyorlar da izlediğim bir kaç yerde steamin direk dosyalarınıda atmam gerektiğini söylüyorlar. Steamin harici hdd üzerinden çalışması için. Hatta direk steam klasörünü kopyalayıp atabilirsin diyorlar.