Türk Kızılay'ı Yollarda!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Şu an otobüs ile Kayseri -> Adana seferini gerçekleştiriyorum. Yollarda hep Kızılay logolu araçlar var. Kızılay'ın bölgelerde olmadığına dair haberler bence yalan. Bizzat yolda en az 10 tır gördüm.

Şu an otobüs ile Kayseri -> Adana seferini gerçekleştiriyorum. Yollarda hep Kızılay logolu araçlar var. Kızılay'ın bölgelerde olmadığına dair haberler bence yalan. Bizzat yolda en az 10 tır gördüm.
90 saat oldu bir zahmet gelsinler artık geç kalmıslar yeni geliyolarsa. Oralar yine iyi bu arada hatay allaha emanet

Bölgede olanlardan gelen bilgi:
- Yollar çok bozuk. Tırlar geçemiyor.
Bozuktan ziyade kontrolsuzlukten gecemiyorlar. İlk günden girip çıkan tonla oldu Hatay'da farklı taraflardan. Benim gördüğüm Antakya İskenderun şeklinde kısa yolda sıkıntı vardı sonraki gün açıldı diyorlardi sanırım tam hatirlamiom onu biz kilis üstünden çıktık. ilk günden özel araçlarla oradan girdiler içeri öyle diyorlardı yani gelenler. Ben otogarda kaldığım sürede batı taraflari ve Adana'dan falan tonla otobüs girip cikti belkide. Yardım mardim yoktu hayalet şehirdi millet elinden geleni yapmaya çalışıyor birde gavur dedikleri insanlar. Sınıf grubundan durumu az çok takip ediyorum hala.

İlk günden beri hem geç davranıldı hemde yollar sorunluydu. Böyle bir durum karşısında hiçbir plan olmaması bu hale getirdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
giresun yollarında kızılay tırları var yüzlerce yalan haber

Dün ispartadan 3 tır 2 kamyon gönderdik hala bölgeye ulaşamadıkları bilgisini aldık.gelen fotolarda yollar metrelerce yarık var.

Nereye çıktı? Hatayda depremi yaşamış biri olarak en son yardım oraya geldi. İnsanlar yaklaşık 3 gün soğukta aç bir şekilde kaldı.
Biz adanaya gönderebildik kardeşim yollar kapali, hataya nasıl ulaşıcaktı 1 günde hataya tsk zor ulaştı kızılay napsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye
dumano7
Geri