günde 4 5 gr tüketsen 2 ay kadar giderdaha once hic kullanmadım nasıl kullanmalıyım ? ve beni ne kadar idare eder ?
knk bildiğim kadarıyla kreatinin alınma zamanı önemli değil bende hiq kullanıyorum antrenmandan 2-3 saat önce 1 ölçek alıyorum.Bildiğim kadarıyla kreatin vücut içinde birikiyor ve antrenman olmasada her gün 1 ölçek kullanman gerekiyor 1 kutu 60 gün götürüyor günde 1 ölçektendaha once hic kullanmadım nasıl kullanmalıyım ? ve beni ne kadar idare eder ?
knk aldığın ölçek sana anında etki göstermediği için alınma zamanının çok bir önemi yok vücudunda biriktikçe etkisini görüyorsun bi abi antrenmandan hemen önce alırsan bulantı yapabilir demişti o yüzden ona dikkat ediyorumnasıl kullanmalıyım spor oncesi sonrası vs bilgim yok sadece protein tozu kullandım
Kreatin kasların içinde su tutumu sağlar ve bu sayede kaslar daha büyük görünür, girdiği tepkimeden dolayı da atp açığa çıkaracağı için daha fazla da enerjik hissedersiniz kendinizi. Vücudun içinde birikir derken ne demek istediniz anlamadım.knk bildiğim kadarıyla kreatinin alınma zamanı önemli değil bende hiq kullanıyorum antrenmandan 2-3 saat önce 1 ölçek alıyorum.Bildiğim kadarıyla kreatin vücut içinde birikiyor ve antrenman olmasada her gün 1 ölçek kullanman gerekiyor 1 kutu 60 gün götürüyor günde 1 ölçekten
https://serkanyimsel.medium.com/dünden-bugüne-kreati̇n-395c7eaf56c4 çok sevdiğim bi hocadır kendisinasıl kullanmalıyım spor oncesi sonrası vs bilgim yok sadece protein tozu kullandım
hocam teşekkür ederim fakat olcek olayını anlayamadım spora gitmeden 2 saat once civarı 5 gr yi tekte kullansam olmazmı su ileAl reis en iyi markadır kendisi ben bizzat kullanıyorum 1 aydır felan hissedilir güç artışı sağlıyor, idman öncesi veya sonrası farketmez istediğin zaman kullanabilirsin. Şu da dip not olarak kalsın creatinin içinden çıkan ölçek 2.5 grlık günde 5 gr kullanman yeterlidir 2 ölçek almalısın yani. Satın alırken testo10 kodunu yazmayı da unutma.
Alakası yok istediği zaman alabilir bu bir hap veya preworkout değil aç karnına tok karnına almanın farkı yok hatta karbonhidrat tükenirken alınırsa emilimi daha fazla olur diyenler var ama tam doğruluğunu bilmiyorum bilmeden sallamayalım.Aç karnına alman önemli. Antrenmandan önce alıcaksın.
İstediğin zaman al reis yani ölçeği 2.5 gr sadece 2 defa alman gerektiğini belirttim istersen 2.5 idman öncesi 2.5 idman sonrası ya da direk 5 gr istediğin zaman kullanabilirsinhocam teşekkür ederim fakat olcek olayını anlayamadım spora gitmeden 2 saat once civarı 5 gr yi tekte kullansam olmazmı su ile