halı saha var yardımcı olun.

Reaksiyon skoru
21
beyler 3 saat sonra halı saha var kahvaltı 1 saat önce bitti 1 saat sonra son defa su içcem maç bitimine kadar daha içmicem su falan.Çok hızlıyım tazı gibi koşarım ama geçenki halı sahada çok çabuk yorulmuştum yaklaşık 8 ay önceydi 20.dkde kusacakmışım gibi oldu.Ama son 1 aydır düzenli olarak her gün büyük bir okul bahçesinde 2-3 saat futbol oynuyorum ve maç içinde yaklaşık 1 saat koşuyorum son 1 aydır.Sizce bugünki maçtada nefesim kesilir mi yoksa kondisyon biraz daha düzelmiş midir yani sıkıntı yaşar mıyım?

Kondisyon düzelmiştir. Öncekinde tansiyonun düşmüş muhtemelen. Susuz kalma, çok su içme sadece yudum yudum içebilirsin. Hızlı başlama iyi ısın o zaman kesilmez muhtemelen nefesin.

Kondisyon düzelmiştir. Öncekinde tansiyonun düşmüş muhtemelen. Susuz kalma, çok su içme sadece yudum yudum içebilirsin. Hızlı başlama iyi ısın o zaman kesilmez muhtemelen nefesin.
önceki maçta kanat bek oynuyordum hem defans hem ataktaydım ve biraz gereksiz yere koştum.Bu maçta 10 numara oynayacağım ve maçtan 30 dk önce ve maç esnasında su içmiyecem en fazla 4 5 yudum.gereksiz de koşmayacağım ama maçta koşmak istiyorum.umarım nefesin kesilmez

önceki maçta kanat bek oynuyordum hem defans hem ataktaydım ve biraz gereksiz yere koştum.Bu maçta 10 numara oynayacağım ve maçtan 30 dk önce ve maç esnasında su içmiyecem en fazla 4 5 yudum.gereksiz de koşmayacağım ama maçta koşmak istiyorum.umarım nefesin kesilmez
Aktif dinlenme yaparsan yorulmazsin çok.

Dün nasılsan bugünde öyle.

covidde falan herkes hareketsiz kaldı. haliyle direk koşu yapinca 20dk yorulman normaldir. gerekli antrenmani yaptıkça vücut bu yorgunluğa dayanır. surekli1 saat hizlica normal yurume değil kosu yapmissan dayanirsin halisahaya

covidde falan herkes hareketsiz kaldı. haliyle direk koşu yapinca 20dk yorulman normaldir. gerekli antrenmani yaptıkça vücut bu yorgunluğa dayanır. surekli1 saat hizlica normal yurume değil kosu yapmissan dayanirsin halisahaya
hergün en az 40 50 dk koşmuşumdur ama maç içinde

Geri