kızı nasıl etkileyebilirim ?

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar bi kız var harbi güzel bu kızın çok sevdiği bi şarkı varmıs onu st attım sonra bu yanıt verdi hikayeme bugun bidaha attım başka sevdiği bi şarkıyı fotomla yine yanıt verdi şimdi napmam lazım aklıma bir şey gelmiyor nasıl etkileyebilirim taktik versenize

Kızla muhabbetin var mı daha önceden?
Hayır aga yani kız harbi çok güzel imkansız bi kız gibi çoğu kişi için o kadar güzel ve ben sevdiği şarkıyı attım hikayeme yanıt vermesini bende beklemiyodum sonra ertesi gün yine başka sevdiği şarkıyı attım yine yanıt verdi hiç konuşmadım kızla daha önce

o zaman kızla konuşmaya başla
sohbet et
sonra buluşursunuz
seni sevdiğini belli ederse
hislerini ona açıkla

Hayır aga yani kız harbi çok güzel imkansız bi kız gibi çoğu kişi için o kadar güzel ve ben sevdiği şarkıyı attım hikayeme yanıt vermesini bende beklemiyodum sonra ertesi gün yine başka sevdiği şarkıyı attım yine yanıt verdi hiç konuşmadım kızla daha önce
Napıyosun tatil gidiyo gibi şeyler de

ama kendini çok bi beklentiye sokma
reddederse çok üzülürsün bi abi tavsiyesi

hoşlanıyorsan hemen hislerini açıklama
ilk önce arkdaş olmaya bak yanaş yani ona

kanka gidip yazayim mi direkt

kız öyle bi kız degıl yani erkekler o kadar ilgi yüklemiş ki kız artık umursamıyor kimseyi bana nasıl iki kere yanıt verdi hala idrak edemedim
Ya knk al tarafi kiz konus once biraz muhabbetin olsun disari cik filan sonra de senden hoslaniyorum cart curt isi koyarsin

Geri