kaan07
80+ Bronze
yani alt tarafı şarkı çok abartı olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin yine de, karar seninKanka storyime bi şarkı daha atayım mı abartı mı olur
yani alt tarafı şarkı çok abartı olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin yine de, karar seninKanka storyime bi şarkı daha atayım mı abartı mı olur
sonra kucağına atlar ve derki silk beni silk beni kendime getir oeyah. cucuğun böyle bir hayali varTek elle 24 pin güç girişini sökerken videoya çek kıza at.Kesin etkilenir kız(!)
+1Tek elle 24 pin güç girişini sökerken videoya çek kıza at.Kesin etkilenir kız(!)
cici iyi misinsonra kucağına atlar ve derki silk beni silk beni kendime getir oeyah. cucuğun böyle bir hayali var
umursamaz değil sadece öyle davranıyordur önce arkadaş ol sonra ilerlerkanka gidip yazayim mi direkt
kız öyle bi kız degıl yani erkekler o kadar ilgi yüklemiş ki kız artık umursamıyor kimseyi bana nasıl iki kere yanıt verdi hala idrak edemedim
işte aradığım cevapBoşuna şarkı falan paylaşma zevklerinizin aynı olduğunu düşünüp arkadaş olmaya çalışacak çok fazla ilgi varsa o kıza seni farklı bilmesi çok zor olacak. Hikayene 2 kere yanıt verdikten sonra senden hoşlanmaya başladığını düşünebilirsin ama amacı arkadaş olmaktır. Sana her kanka dediğinde üzülürsün, öneri verebilecek kadar hiç başarılı olamadım. Fazla umutlanma, beğenmediğin şarkıyı sadece o beğendiği için paylaşma, dürüst ol. Her zaman dürüst ol eğer bir şekilde buluşacak olursan hislerini hiç bekletmeden açıkla ciddi bir arkadaş olabilirsiniz.
Arkadaşlar bi kız var harbi güzel bu kızın çok sevdiği bi şarkı varmıs onu st attım sonra bu yanıt verdi hikayeme bugun bidaha attım başka sevdiği bi şarkıyı fotomla yine yanıt verdi şimdi napmam lazım aklıma bir şey gelmiyor nasıl etkileyebilirim taktik versenize
neey 2 kere yanıtmı vermiş... Bence o da seni sevior kralkanka gidip yazayim mi direkt
kız öyle bi kız degıl yani erkekler o kadar ilgi yüklemiş ki kız artık umursamıyor kimseyi bana nasıl iki kere yanıt verdi hala idrak edemedim
onun attığı hikayelere yanıt ve beğen fırasat buldukça konuş girişken olArkadaşlar bi kız var harbi güzel bu kızın çok sevdiği bi şarkı varmıs onu st attım sonra bu yanıt verdi hikayeme bugun bidaha attım başka sevdiği bi şarkıyı fotomla yine yanıt verdi şimdi napmam lazım aklıma bir şey gelmiyor nasıl etkileyebilirim taktik versenize