Neler Yeni

kızı nasıl etkileyebilirim ?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Tek elle 24 pin güç girişini sökerken videoya çek kıza at.Kesin etkilenir kız(!)
sonra kucağına atlar ve derki silk beni silk beni kendime getir oeyah. cucuğun böyle bir hayali var 🫢 :sick:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

VeloceRR

80+ Bronze
Yavaşça yanına yanaş ve kulağına eğilerek ona şöyle söyle 'ulaa heyaaaat'

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Ahmet Yıldırım
Boşuna şarkı falan paylaşma zevklerinizin aynı olduğunu düşünüp arkadaş olmaya çalışacak çok fazla ilgi varsa o kıza seni farklı bilmesi çok zor olacak. Hikayene 2 kere yanıt verdikten sonra senden hoşlanmaya başladığını düşünebilirsin ama amacı arkadaş olmaktır. Sana her kanka dediğinde üzülürsün, öneri verebilecek kadar hiç başarılı olamadım. Fazla umutlanma, beğenmediğin şarkıyı sadece o beğendiği için paylaşma, dürüst ol. Her zaman dürüst ol eğer bir şekilde buluşacak olursan hislerini hiç bekletmeden açıkla ciddi bir arkadaş olabilirsiniz.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
kanka gidip yazayim mi direkt

kız öyle bi kız degıl yani erkekler o kadar ilgi yüklemiş ki kız artık umursamıyor kimseyi bana nasıl iki kere yanıt verdi hala idrak edemedim
umursamaz değil sadece öyle davranıyordur önce arkadaş ol sonra ilerler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşuna şarkı falan paylaşma zevklerinizin aynı olduğunu düşünüp arkadaş olmaya çalışacak çok fazla ilgi varsa o kıza seni farklı bilmesi çok zor olacak. Hikayene 2 kere yanıt verdikten sonra senden hoşlanmaya başladığını düşünebilirsin ama amacı arkadaş olmaktır. Sana her kanka dediğinde üzülürsün, öneri verebilecek kadar hiç başarılı olamadım. Fazla umutlanma, beğenmediğin şarkıyı sadece o beğendiği için paylaşma, dürüst ol. Her zaman dürüst ol eğer bir şekilde buluşacak olursan hislerini hiç bekletmeden açıkla ciddi bir arkadaş olabilirsiniz.
işte aradığım cevap

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar bi kız var harbi güzel bu kızın çok sevdiği bi şarkı varmıs onu st attım sonra bu yanıt verdi hikayeme bugun bidaha attım başka sevdiği bi şarkıyı fotomla yine yanıt verdi şimdi napmam lazım aklıma bir şey gelmiyor nasıl etkileyebilirim taktik versenize
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka gidip yazayim mi direkt

kız öyle bi kız degıl yani erkekler o kadar ilgi yüklemiş ki kız artık umursamıyor kimseyi bana nasıl iki kere yanıt verdi hala idrak edemedim
neey 2 kere yanıtmı vermiş... Bence o da seni sevior kral :kekw:

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
anonim
Arkadaşlar bi kız var harbi güzel bu kızın çok sevdiği bi şarkı varmıs onu st attım sonra bu yanıt verdi hikayeme bugun bidaha attım başka sevdiği bi şarkıyı fotomla yine yanıt verdi şimdi napmam lazım aklıma bir şey gelmiyor nasıl etkileyebilirim taktik versenize
onun attığı hikayelere yanıt ve beğen fırasat buldukça konuş girişken ol

Top Bottom