Fortnite FPS drop ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar sistem daha yeni bildiginiz üzere
1600 af
GTX 1660
8gb 3000mhz ram
60hz 1440*900p monitör
Arkadaslar diğer oyunlarda GTA 5 LoL csgo aldığım değerler normal ve sorunsuz fakat fortnite da geçen sezon yine daha iyi FPS ler alıyorduk en azından FPS drop olmadan akici oynuyorduk şimdi yeni sezon gelmiş oyunda yine aynı ayarlar 1440 900 p her şey Low birtek görüş uzaklığı yüksek ve kenar yumuşatma yüksek oyun içinde FPS droplar yaşıyorum ve FPS De azalış var nedeni sistemle alakalı değil yüksek ihtimalle oyunla mi alakalı ? Bilen varsa çözümü nedir?

Arkadaşlar sistem daha yeni bildiginiz üzere
1600 af
GTX 1660
8gb 3000mhz RAM
60hz 1440*900p monitör
Arkadaslar diğer oyunlarda GTA 5 LoL csgo aldığım değerler normal ve sorunsuz fakat fortnite da geçen sezon yine daha iyi FPS ler alıyorduk en azından FPS drop olmadan akici oynuyorduk şimdi yeni sezon gelmiş oyunda yine aynı ayarlar 1440 900 p her şey Low birtek görüş uzaklığı yüksek ve kenar yumuşatma yüksek oyun içinde FPS droplar yaşıyorum ve FPS De azalış var nedeni sistemle alakalı değil yüksek ihtimalle oyunla mi alakalı ? Bilen varsa çözümü nedir?
Sistemle alakalı değil çünkü diğer oyunlarda yok demişsin

Sistemle alakalı değil çünkü diğer oyunlarda yok demişsin
Diğer oyunlarda evet sorunsuz değerler aliyorum dediğim gibi fortnite da da iyi dropsuz FPS ler alıyordum fakat yeni sezon un başı şuan FPS düşmüş ve drop giriyor FPS drop
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@flardryn hocam sanırım sizde aynı şeyi yaşamıştınız ?

Diğer oyunlarda evet sorunsuz değerler aliyorum dediğim gibi fortnite da da iyi dropsuz FPS ler alıyordum fakat yeni sezon un başı şuan FPS düşmüş ve drop giriyor FPS drop
Oyunla alakalı zaten çok fazla güncelleme geliyor fortnite a ne olduğu belli değil.
İçin rahat etmiyorsa @crazyreign biliyordur bence ona da sorabilirsin

Sadece fortnite ta olması oyun yüzünden çok güncelleme alıyor çünkü diye düşünüyorum ben de

PUBG oyna güzel PC var sen de
Hocam CS GTA takılıyorum daha çok pubg ye bir türlü isinamadim :D nedeni de fortnite i 2 3 yıldır PS4 ten oynuyordum ve biri sıktığı anda build yapıp kendini koruma altına alabiliyorsun ya pubg de biri açık biryerde sıktığı anda ölüyorsun acayip sinir ediyor 😂

Hocam CS GTA takılıyorum daha çok PUBG ye bir türlü isinamadim :D nedeni de fortnite i 2 3 yıldır PS4 ten oynuyordum ve biri sıktığı anda build yapıp kendini koruma altına alabiliyorsun ya PUBG de biri açık biryerde sıktığı anda ölüyorsun acayip sinir ediyor 😂
Öyle ama arkadaşlarla oynaması çok zevkli 😄

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@flardryn hocam sanırım sizde aynı şeyi yaşamıştınız ?
Aynen hocam al yüksek ayara takıl. Başka yolu yok gibi...

Aynen hocam al yüksek ayara takıl. Başka yolu yok gibi...
Hocam saçma bir oyun için yüksek ayarlara alıp ekran kartımı yormam ya oyun geçen sezonlar güzeldi fln da bu sezonu hiç ama hiç beğenmedim FPS ler düşmüş drop da yiyoruz CS ve GTA 5 oynuyorum tüm gün sorunsuz ultra ayarlarda

Acaba yeni sezon daha optimizasyonlari mi tam yapamadılar bakalım 1 2 aya düzelecek mi düzelmez ise çok tepki gelebilir.
Fortnite her sezon geldiğinde fps de düşme ve aşırı fps drop oluyo ama bu sezon nasıl bilemem oynamıyorum şuanlık 300 mb update getirip düzeltilir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,716
Üyeler
192,778
Son üye
kasadow
Geri