EfeDevirgen
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
ne alabilirim 0 olarak bitek 710 ve 730 var ?Çöp karta bu parayı vermiyceksin dimi ?
Hiç bişey.ne alabilirim 0 olarak bitek 710 ve 730 var ?
9800 gt kullanan adama cidden bunumu söylüyorsun abi-_-Hiç bişey.
Nasıl oyun açmıyor?max ama max 500tl ye al (oda görüntü almak için oyun açmaz gibibirşey bn rx 550 4gb il eziyet çektim sen çekme
Bu kartlar şuan sıfır alınmaz, 2. el alabilirsen al yoksa para biriktir daha iyisini albu amazon sayfası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9800 gt kullanan adama cidden bunumu söylüyorsun abi-_-
Kötü kart değilde 1500 haddinden fazla.Nasıl oyun açmıyor?
Valorant min 210FPS alıyorum, gta online high falan karışık 50-60fps playlistlerde min 80 oluyor vs.
Bu kartlar şuan sıfır alınmaz, 2. el alabilirsen al yoksa para biriktir daha iyisini al
Borç al ve GTX 750 ti al 2.elbu amazon sayfası
9800 gt kullanan adama cidden bunumu söylüyorsun abi-_-
Evet öyle, zamanında Vatan üzerinden 1K'ya almıştım ben kart yok diye piyasada.Kötü kart değilde 1500 haddinden fazla.
kral bizde sana paranı çöpe atma diyoruz, sahibinden de param güvende ile kart bakabilirsin. Param güvende ile dolandırılma şansın yok gibi bir şey zaten.agalar ben sistemde sıkıntı çıkar mı diye soruyorum 2008 model kart kullanmaktan bıktım 1500 TL diyorsun ama normalde 1800tl (geforce now bile kasıyor)
2. el alamam yazdığım gibi 12 ay taksit yapabildiğim için amazondan alacağım sıkıntı olur/olmaz deseniz yeterliEvet öyle, zamanında Vatan üzerinden 1K'ya almıştım ben kart yok diye piyasada.
3. yılına girecek hala kullanıyorum.
Ayrıca Facebook'da GPU WORLD üzerinden de kart bakabilirsin.