tunazadeeq
80+ Bronze
2.el 950 veya 960 alırsın o fiyata seni baya da götürür sıfır 1030u hem satamazsın ilerde hem de sana adam gibi performans vermez
abicim işlemciden dolayı pek bir şey değişmez diyorum, destek sağlasa ne değişecek performans alamayacaksın9800GT kullanıyorum nasıl hiçbir işe yaramayacak acaba
dx 11 desteği vermesi bile oynayamadığım oyunları oynamama izin veriyor(mesela valorant)
normalde ilk çıktığında 120fps valoran oynayabiliyordum bu sistemle o yüzden fikir istediği tek konu şu anakart sorun çıkartırmı o kadar9800GT kullanıyorum nasıl hiçbir işe yaramayacak acaba
dx 11 desteği vermesi bile oynayamadığım oyunları oynamama izin veriyor(mesela valorant)
tekrardan söyleyeyim 12 AY TAKSİT YAPMAM LAZIM2.el 950 veya 960 alırsın o fiyata seni baya da götürür sıfır 1030u hem satamazsın ilerde hem de sana adam gibi performans vermez
OH SONUNDA TEŞEKKÜRLER GÖREMEMİŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUNabicim işlemciden dolayı pek bir şey değişmez diyorum, destek sağlasa ne değişecek performans alamayacaksın
uyumlu 1030 anakartına almak istiyorsan al
gtx 950 alıp 700tl ye gt1030 u alıp fazla para + yoknormalde ilk çıktığında 120fps valoran oynayabiliyordum bu sistemle o yüzden fikir istediği tek konu şu anakart sorun çıkartırmı o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer çalışmaz diyen yok ise alacağım
tekrardan söyleyeyim 12 AY TAKSİT YAPMAM LAZIM
OH SONUNDA TEŞEKKÜRLER GÖREMEMİŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
işlemci ağırlıklı valo gta v yi o kadar bilmem bn rx 550 4gb ile medium/high la 50 yi story modda zor duNasıl oyun açmıyor?
Valorant min 210FPS alıyorum, gta online high falan karışık 50-60fps playlistlerde min 80 oluyor vs.
Bu kartlar şuan sıfır alınmaz, 2. el alabilirsen al yoksa para biriktir daha iyisini al
evetAgalar ailemi ikna ettim bu uygun mudur peki gddr5 istiyorsanız Alıntıyı görüntüle
Valorant ilk cıktıgı zamankiyle cok degisti fps olarak, yarısını bile alamayabilirsin o dedigininnormalde ilk çıktığında 120fps valoran oynayabiliyordum bu sistemle o yüzden fikir istediği tek konu şu anakart sorun çıkartırmı o kadar
eğer çalışmaz diyen yok ise alacağım
tekrardan söyleyeyim 12 AY TAKSİT YAPMAM LAZIM
OH SONUNDA TEŞEKKÜRLER GÖREMEMİŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
1350₺ye rx570 aldım uncharted 4 ve spiderman oynuyorum 1080p mediumAgalar ailemi ikna ettim bu uygun mudur peki gddr5 istiyorsanız Alıntıyı görüntüle
(bu yüzden amazondan alıyorum faizi düşük)Alıntıyı görüntüle
güncel fiyatlara baksakValorant ilk cıktıgı zamankiyle cok degisti fps olarak, yarısını bile alamayabilirsin o dediginin
1350₺ye rx570 aldım uncharted 4 ve spiderman oynuyorum 1080p medium
Güncel zaten gecen ay aldım 2.el ısırmıyor merak etmegüncel fiyatlara baksakAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleolan oldu artık herkese teşekkürler
Zaten arkadaşı gereksiz olduğuna boşuna para vermemesi için uğraşıyoruz artık almış yapacak birsey yok hayırlı olsun derizanlamıyorum arkadaş alıcam diyor sizene arkadaşlar evet yada hayır diyin yeter