Pc toplamak için yardım

baran'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
528
Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı haftasonları dilerim hızlıca konuya giricem, benim ps4 500gb slim modelim var ve yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum ancak diğer ps lere nazaran fan sorunu veya ses sorunu gibi hiç bir kasma donma sorunu vs. Yok size sorum şu yönde ben bu cihazı satıp üstüne yaklaşık 4000tl koyup nasıl bir sistem alabilirim önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı haftasonları dilerim hızlıca konuya giricem, benim ps4 500gb slim modelim var ve yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum ancak diğer ps lere nazaran fan sorunu veya ses sorunu gibi hiç bir kasma donma sorunu vs. Yok size sorum şu yönde ben bu cihazı satıp üstüne yaklaşık 4000tl koyup nasıl bir sistem alabilirim önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bence değmez

Dostum internet kafenin saati 15 TL oldu ve artık ps den ciddi derecede sıkıldım oyunların tanesi 1k dan başlıyor (yeni çıkan kaliteli oyunlar)
Valla ozmn bütçeni 10k+ bir şey yap düzgün bir şey al

Sahibindende ps4 ler 8k ortlama bende üstüne 4k koysam 12k yapıyor zaten her şey dahil sistem bulunurmu 12k ya
Sistem bulursunda her şey dahil güzel bir şey zor. Anca 1650super veya 6500xt gibi sistemler.

Yani şuan 1650 filan 6500 xt gelir beni dinlersen sistem kovala 12 ye en kötü 1660 ti alırsın
Dostum bana her şey dahil sistem lazım monitör veya klavye için ek bütçem yok her şey dahil 12000tl bütçem var

Dostum bana her şey dahil sistem lazım monitör veya klavye için ek bütçem yok her şey dahil 12000tl bütçem var
Hm anladım valla monitör 3 k klavye mouse 1000 e halletsen 8 k ya 1650 alırsın

1660s sistem toplanabilir

Geri