Önerim sana 2. El topla 1660s toplarsınDostum bana her şey dahil sistem lazım monitör veya klavye için ek bütçem yok her şey dahil 12000tl bütçem var
Knk bence rtx 2060 lı toplar ikimci eleÖnerim sana 2. El topla 1660s toplarsın
Sahibinden ekran kartını al ondan sonra ucuz bir şey bulursan ordan al gene geri kalanıda sıfır al topla sonraÖneri varmı hocam link
8 k ya mi ? 8 k ya 10 tane alırım 2060 li sistemKnk bence rtx 2060 lı toplar ikimci ele
12K bütçe ise klavye monitör falan 3,5K-4K olsa 8,5K'ya 2.el toplarsın güzel bir şey.Yardımın için teşekkürler kral
Sosyal medya adresi verirsen sorularını yanitlayabilirimHocam link falan atarsanız çok sevinirim
Xonlinex0 sen yaz ben yazamıyorum dostumismail.baranq instagram
Hocam bu fırsat kaçmaz taksitle alsanız bile iyiYani şuan 1650 filan 6500 xt gelir beni dinlersen sistem kovala 12 ye en kötü 1660 ti alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/2471...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ çok güzel sistem
Ama monitör olarak TV filan kullanamazmısınHocam bu fırsat kaçmaz taksitle alsanız bile iyi
Akakçeye giremecimde işte asagı yukarı tahmini toplicam 16gb ram 1250tlÖneri varmı hocam link