RDR2 için güvenilir yama

Ne de ilgilenirler değilmi...
Kanka oyun zaten 60 dolar USA bölgesini seçersen olması gereken fiyat bu yani bir şey yapmayız. Zaten zam yapmaları kendileri için büyük bir hata çünkü oyunu artık kimse bu fiyattan almaz kendine yaptı rockstar

bende bu linki eklemişim lazım olacak diye

link atınca vıdeo görünmüyor

GÜNCEL 10.09.2022 | FONT FIX DÜZELTİLDİ | Red Dead Redemption 2 TÜRKÇE YAMA %100 ÇALIŞIYOR | v16 youtube ye yazarsın​

Bana o zaman kullanmalık bi hesap verinde 1 hafta takılayım aga bu nedir ya :( üzüldüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

keşke indirimden alsaydım

bende bu linki eklemişim lazım olacak diye

?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum hocam bende sıkıntı olmadı
Komple oyunu dosyalarını sildim vallahi tekrardan indiriyor tekrar denicem yamayı 2 saat önce oynuyordum sonra bi cıktım geri girdim kaç gündür bir şey yoktu bir anda ı harfleri kutucuk oldu tekrar düzeltim derken hiç olmadı bu sefer atmaya başladı youtubede bi yama buldum onu denicem olmazsa makine çeviriden bakıcam tekrar

Kanka oyun zaten 60 dolar USA bölgesini seçersen olması gereken fiyat bu yani bir şey yapmayız. Zaten zam yapmaları kendileri için büyük bir hata çünkü oyunu artık kimse bu fiyattan almaz kendine yaptı rockstar
Rockstar kendi açısından doğru olanı yaptı. Biz kendi açımızdan düşününce çok kötü durumdayız. Ama yurtdışında yaşayanlar bir şekilde steam mağazasını tr yapıp ucuz fiyattan alıyorlardı. Yani 100tl o da 5 dolar oluyor. Böyle olunca firma çok zarar ediyor ve mecburen fiyat düzenlemesi yapıyor. Yani adamlar keyfiyen yapmıyor

Aga niye söylemiyorsunuz oyun Epic games te indirimdeymiş burada minnak kalbim pıt pıt atıyor.

Rockstar kendi açısından doğru olanı yaptı. Biz kendi açımızdan düşününce çok kötü durumdayız. Ama yurtdışında yaşayanlar bir şekilde steam mağazasını tr yapıp ucuz fiyattan alıyorlardı. Yani 100tl o da 5 dolar oluyor. Böyle olunca firma çok zarar ediyor ve mecburen fiyat düzenlemesi yapıyor. Yani adamlar keyfiyen yapmıyor
Ukraynada da indirimde 296 grivna yani 150tl almak isteyen her türlü alır bu zam aşırı bir zam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri