Farway
80+ Silver
Ne de ilgilenirler değilmi...tamam kanka xd
Ne de ilgilenirler değilmi...tamam kanka xd
Kanka oyun zaten 60 dolar USA bölgesini seçersen olması gereken fiyat bu yani bir şey yapmayız. Zaten zam yapmaları kendileri için büyük bir hata çünkü oyunu artık kimse bu fiyattan almaz kendine yaptı rockstarNe de ilgilenirler değilmi...
bilmiyorum hocam bende sıkıntı olmadıbu dedigini yapıyorum ama tam açılırken donuyor orada ve atıyor
?bende bu linki eklemişim lazım olacak diye
Komple oyunu dosyalarını sildim vallahi tekrardan indiriyor tekrar denicem yamayı 2 saat önce oynuyordum sonra bi cıktım geri girdim kaç gündür bir şey yoktu bir anda ı harfleri kutucuk oldu tekrar düzeltim derken hiç olmadı bu sefer atmaya başladı youtubede bi yama buldum onu denicem olmazsa makine çeviriden bakıcam tekrarbilmiyorum hocam bende sıkıntı olmadı
Rockstar kendi açısından doğru olanı yaptı. Biz kendi açımızdan düşününce çok kötü durumdayız. Ama yurtdışında yaşayanlar bir şekilde steam mağazasını tr yapıp ucuz fiyattan alıyorlardı. Yani 100tl o da 5 dolar oluyor. Böyle olunca firma çok zarar ediyor ve mecburen fiyat düzenlemesi yapıyor. Yani adamlar keyfiyen yapmıyorKanka oyun zaten 60 dolar USA bölgesini seçersen olması gereken fiyat bu yani bir şey yapmayız. Zaten zam yapmaları kendileri için büyük bir hata çünkü oyunu artık kimse bu fiyattan almaz kendine yaptı rockstar
Hayır.I harfleri kutucuklu mu
en son ne zaman oynadın peki ?Hayır.
3 gün önceen son ne zaman oynadın peki ?
Ukraynada da indirimde 296 grivna yani 150tl almak isteyen her türlü alır bu zam aşırı bir zamRockstar kendi açısından doğru olanı yaptı. Biz kendi açımızdan düşününce çok kötü durumdayız. Ama yurtdışında yaşayanlar bir şekilde steam mağazasını tr yapıp ucuz fiyattan alıyorlardı. Yani 100tl o da 5 dolar oluyor. Böyle olunca firma çok zarar ediyor ve mecburen fiyat düzenlemesi yapıyor. Yani adamlar keyfiyen yapmıyor
Hee Witcher 3 de 15 liraydı en sonAga niye söylemiyorsunuz oyun Epic games te indirimdeymiş burada minnak kalbim pıt pıt atıyor.