Türkiyede Satışı Olmayan , En Sevdiğiniz Araçlar

i044113.jpg
evo var sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizde fd2 typer verelim bari
ultra-rare-honda-civic-type-r-mugen-rr-for-sale.jpg

Herkesin İçinde bir Ukte vardır. "Keşke Şu Arabaya Sahip Olsam diye. Sizin Aklınızda Olan Hayalinizdeki Araçlar Hangileri.

Benim Bunlar;

1- Nissan Skyline GT-R34
Alıntıyı görüntüle
2-BMW M3 GTRE46
Alıntıyı görüntüle

Böyle Bir Konu Varmı Bakmadım Ancak Varsada Güncellemiş Olalım.
araba çok umrumda değil bisikletler ilgimi çekiyor

specialized demo race

keşke türkiyede olsa aşırı güzel bir bisiklet öhlins süspansiyonlar ile gelmesi ve o kırmızı siyah geçişi aşırı hoşuma gidiyor farklı renk opsiyonları olsa fena olmazdı ama kırmızı rengi kötü değil

norco aurum c serisi bu da aşırı güzel bir bisiklet kadro tasarımını çok seviyorum

commencal supreme dh v5

commencalin kaliteli modellerinden furious gibi sürekli çatlayan bir modelleri var ama supreme baya sağlam kırılan görmedim yada denk gelmedi bilemiyorum

araba çok umrumda değil bisikletler ilgimi çekiyor

specialized demo race

keşke türkiyede olsa aşırı güzel bir bisiklet öhlins süspansiyonlar ile gelmesi ve o kırmızı siyah geçişi aşırı hoşuma gidiyor farklı renk opsiyonları olsa fena olmazdı ama kırmızı rengi kötü değil

norco aurum c serisi bu da aşırı güzel bir bisiklet kadro tasarımını çok seviyorum

commencal supreme dh v5

commencalin kaliteli modellerinden furious gibi sürekli çatlayan bir modelleri var ama supreme baya sağlam kırılan görmedim yada denk gelmedi bilemiyorum
Oooo adamımı buldum. 😍

Bak beğeniyomusun?
Buda benim tekerlekli götürgeçim 😂 5000 km den fazla kullandım bir şeyini değiştirmeden. 4570 mesafede sabrım tükendi km hesaplamayı bıraktım

e5ip1rv.jpg

978cowp.jpg

Son düzenleme:
saysam bitmezde şuan üretilen Ford'un büyük suvları çok hoşuma gidiyor gelse de alamayacağım için çok üzülmüyorum :uzgunpeepo:

Dodge görseli koymaya üşeniom ama 2022 model bisey

Oooo adamımı buldum. 😍

Bak beğeniyomusun?
Buda benim tekerlekli götürgeçim 😂 5000 km den fazla kullandım bir şeyini değiştirmeden. 4570 mesafede sabrım tülendi km hesaplamayı bıraktım

e5ip1rv.jpg

978cowp.jpg
temiz kullanmışsınız hocam ben biraz merdiven hoplama zıplama yaptığım için bisiklette ister istemez çizik oluyor 😁

şu an yeni norco aurum 6.2 2015 aldım eski bir bisiklet ama olsun kadrosu küçük maşa ve sele borusu eksik kaldı onlarıda bu haftasonu toparlamayı düşünüyorum hayırlısıyla

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri