PC Uykudan Uyanmıyor, SSD görünmüyor

ulaslan

80+
Reaksiyon skoru
80
Bilgisayar uyku moduna geçtikten sonra başlatırken ışıklar yanıyor ama DOS başlamıyor, sistemin yazılı olduğu SSD biosda görünmüyor. SSD'yi yeni aldım ve format atarak bu yeni ssd üzerine yazdım. Sanırım bu genel bir sorunmuş ama önceden bu sorunu yaşamıyordum. Yeni aldığım SSD'nin bozuk olmasından şüpheliyim. Bu konuya hakim biri var mı acaba?

Anakart B450M S2H, BIOS güncel
'Uyku modunda SSD'yi kapat' seçeneğini kapattım.
(Bilgisayar kapatıp açılıp yeniden kullanılabiliyor, çalışmasından yana sorun yok.)

1.jpg
2.jpg
Ekran görüntüsü 2023-02-26 133224.png

333407845_6735942386432735_6618565578334121373_n.jpg
3.jpg

Bende de Adata m2 ssd vardı 4 aydır kullanıyordum. 2 haftadır aynı sorunu yaşıyordum. Dün m2yi çıkartıp eski diskime kurulum yaptım, şu anda sorunum düzeldi. Yüksek ihtimalle sizde de sorun m2 den kaynaklanıyor olabilir.

Bende de Adata m2 ssd vardı 4 aydır kullanıyordum. 2 haftadır aynı sorunu yaşıyordum. Dün m2yi çıkartıp eski diskime kurulum yaptım, şu anda sorunum düzeldi. Yüksek ihtimalle sizde de sorun m2 den kaynaklanıyor olabilir.
aralıksız pc yi kullansam bir kere bile sorun olmayacak ama uyku moduna geçince kapanıyor. çok saçma bir sorun ya

aralıksız pc yi kullansam bir kere bile sorun olmayacak ama uyku moduna geçince kapanıyor. çok saçma bir sorun ya
Aynı şekilde aralıksız kullanımlarda sorun olmuyor fakat restart atınca, kapatınca, tekrar açarken m2 gözükmüyor. Ben iletişime geçtim garantiye göndereceğim, siz de iletişime geçin hatta yeni aldıysanız ürünü direkt iade talep edebilirsiniz.

Aynı şekilde aralıksız kullanımlarda sorun olmuyor fakat restart atınca, kapatınca, tekrar açarken m2 gözükmüyor. Ben iletişime geçtim garantiye göndereceğim, siz de iletişime geçin hatta yeni aldıysanız ürünü direkt iade talep edebilirsiniz.
Evet 1 hafta oldu alalı sanırım iade edeceğim, o nedenle bozuk olup olmadığına emin olmak istiyordum

Geri