Rtx 3050 Sistem vs Xbox Series S

valla bir hevesle ps5 aldık öyle yatıyor ne zamandır. pc nin zevki bambaşka ayrıca xbox'ta nasıl bilmiyorum ama ps de oyunlar da baya pahalı . arkadaşların dediği gibi 2 kol alırsın bakarsın keyfine pc her zaman daha avantajlıdır.
game pass le xbox oyunlarını pc de oynuyorsun misss bide Xbox 9. nesil gamepad aldım pcde uyumlu ve titreşimlerde mük

Hocam xbox alcam diye düşünüp indirimde rdr 2 almıştım onu pc de oynayabilirmiyim?
hayır xbox ta oynayabilirsiniz. Gamepass ta rockstar oyunları yok xbox konsol için sizin aldığınız

hayır xbox ta oynayabilirsiniz. Gamepass ta rockstar oyunları yok xbox konsol için sizin aldığınız
Yanlış anladınız gamepass olarak almadım direk ürünü satın aldım pc ye xbox indirsem kütüphanede gözükmezmi rdr 2 zaten o pc konsol birleşik değil mi

Yanlış anladınız gamepass olarak almadım direk ürünü satın aldım pc ye xbox indirsem kütüphanede gözükmezmi rdr 2 zaten o pc konsol birleşik değil mi
steam den aldıysanız sadece pc de oynayabilirsiniz. Microsoft store dan aldıysanız sadece konsolda oynanır

Ben series s satıp rx6600 lı sistem aldım çok memnunum sadece full oyun oynarım dersen konsol al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,045
Üyeler
189,963
Son üye
emretrtl
Geri