Neler Yeni

Rtx 3050 Sistem vs Xbox Series S

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun

Cihangir

80+ Gold
valla bir hevesle ps5 aldık öyle yatıyor ne zamandır. pc nin zevki bambaşka ayrıca xbox'ta nasıl bilmiyorum ama ps de oyunlar da baya pahalı . arkadaşların dediği gibi 2 kol alırsın bakarsın keyfine pc her zaman daha avantajlıdır.
game pass le xbox oyunlarını pc de oynuyorsun misss bide Xbox 9. nesil gamepad aldım pcde uyumlu ve titreşimlerde mük

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
game pass le xbox oyunlarını pc de oynuyorsun misss bide Xbox 9. nesil gamepad aldım pcde uyumlu ve titreşimlerde mük
Hocam xbox alcam diye düşünüp indirimde rdr 2 almıştım onu pc de oynayabilirmiyim?

Cihangir

80+ Gold
Hocam xbox alcam diye düşünüp indirimde rdr 2 almıştım onu pc de oynayabilirmiyim?
hayır xbox ta oynayabilirsiniz. Gamepass ta rockstar oyunları yok xbox konsol için sizin aldığınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
hayır xbox ta oynayabilirsiniz. Gamepass ta rockstar oyunları yok xbox konsol için sizin aldığınız
Yanlış anladınız gamepass olarak almadım direk ürünü satın aldım pc ye xbox indirsem kütüphanede gözükmezmi rdr 2 zaten o pc konsol birleşik değil mi

Cihangir

80+ Gold
Yanlış anladınız gamepass olarak almadım direk ürünü satın aldım pc ye xbox indirsem kütüphanede gözükmezmi rdr 2 zaten o pc konsol birleşik değil mi
steam den aldıysanız sadece pc de oynayabilirsiniz. Microsoft store dan aldıysanız sadece konsolda oynanır

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Ben series s satıp rx6600 lı sistem aldım çok memnunum sadece full oyun oynarım dersen konsol al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,237
Üyeler
165,496
Son üye
Denememüzisyen
Top Bottom