Sons Of The Forest Fi̇yati İçi̇n Değer Mi̇ ?

kanka ben nays ile satın aldım %20 indirim sağlıyor 280tl 56tl cash back yapıyor tavsiye ederim herkese.
Onu aklımda tutayım. Sadece steam üzeri mi çalışıyor steam kod oluyor mu?

Onu aklımda tutayım. Sadece steam üzeri mi çalışıyor steam kod oluyor mu?
Kanka bugün son gün nays’a para yatırıyorsun steama girip Nays kartınla oyunu satın alıyorsun 3 gün içerisinde 56tlyi hesabına yatırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bugün son gün nays’a para yatırıyorsun steama girip Nays kartınla oyunu satın alıyorsun 3 gün içerisinde 56tlyi hesabına yatırıyor
Attığım ekran görüntüsünde detaylar var

Ekler

• 338C7B94-9689-461E-9DC7-5150A17EC201.png
    338C7B94-9689-461E-9DC7-5150A17EC201.png
    220.4 KB · Hit: 37
Korsanı çıkmış oyunun indir biraz bakın eğer hoşuna giderse satın al. Eğer crack indirmek istemezsen youtube'dan biraz videolarını izle öyle karar ver. Fiyat konusunda ise maalesef ki uygun bir fiyatı var.

Daha erken erişim olduğu için almanı tavsiye etmem. Ayrıca 16-23 Mart arası Steam "İlkbahar İndirimleri" (büyük mevsim indirimi) yapıyor. Belki fiyat düşebilir.

Şahsen benim ilk oyunla hiç bir alakam olmadığı için sons of the forest'a 280 TL vermezdim.

Daha erken erişim olduğu için almanı tavsiye etmem. Ayrıca 16-23 Mart arası Steam "İlkbahar İndirimleri" (büyük mevsim indirimi) yapıyor. Belki fiyat düşebilir.
erken erişim oyunlarında genelde indirim olmuyor oyun erken erişimden çıktığında da muhtemelen fiyatı güncellenir

Bir de erken aşama oldugu icin optimizasyon sorunları gayet normal düzeltirler ileride diye düşünüyorum oyun güzel ekiple daha güzel oluyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığım ekran görüntüsünde detaylar var
Steam de ödeme yaparken iş bankasını mı seçtiniz visa mı mastercard mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,976
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E