30k bütçe Motor önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,407
Arkadaşlar 30K bütçe ile motor önerisi istiyorum.
günlük ortalama 30km yapılacak, bütçe maksimum 35 e çıkabilir üstü maalesef olmuyor.
Şimdiden teşekkürler önerileriniz için

bende benzer bütçe ile motor bakıyorum bu bütçede 125 Drift L CBS var bi tek yada çok eski model motorlar denk geliyor

valla bende a1 ile drift l kullanıyorum yeni kasa güzel motor fiyatına göre 37-38 e çıkabilirsen 2.elleri bulunuyor. bu paralarda en iyi motor bu diyebilirim 125cc olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi zorlayamam diyorsan da 125 lik cg tarzı veya 50cc lik kuba-tk03 var
hocam drift l önermiyorlardı technopat da, japonun ölüsü çinin temizinden iyidir falan diyorlardı ama drift l iş görür mü

hocam drift l önermiyorlardı technopat da, japonun ölüsü çinin temizinden iyidir falan diyorlardı ama drift l iş görür mü
30-40 bin tl ye japon motor olsa bende alırdım heralde ama en kötü mt125 bile 80-90 bin... haketmediği fiyat onlar versin ozaman japonlara o parayı. Drift l sıfır aldım ben 330 km deyim şuan gayet memnunum gidişi memnun ediyor beni hergün üstündeyim zaten okula gidip geliyorum.Bence bu fiyata en iyisi alabilirsin.Tipi olsun renk seçenekleri olsun çok tatmin edici bir motor bence al hatta bütçen artarsa taksitle sıfır al 41-42 bin tl

30-40 bin TL ye japon motor olsa bende alırdım heralde ama en kötü mt125 bile 80-90 bin... haketmediği fiyat onlar versin ozaman japonlara o parayı. Drift l sıfır aldım ben 330 km deyim şuan gayet memnunum gidişi memnun ediyor beni hergün üstündeyim zaten okula gidip geliyorum.Bence bu fiyata en iyisi alabilirsin.Tipi olsun renk seçenekleri olsun çok tatmin edici bir motor bence al hatta bütçen artarsa taksitle sıfır al 41-42 bin TL
Benim de aklımda drift l veya bir şansa düşerse 40 a benelli bn125 vardı ama adamlar 70k km de yamaha motor öneriyorlar
70 çok fazla değil mi?

Benim de aklımda drift l veya bir şansa düşerse 40 a benelli bn125 vardı ama adamlar 70k km de yamaha motor öneriyorlar
70 çok fazla değil mi?
70 motor için çok fazla çoğu konuşanlarda motordan anlamayan sadece birkaç video ile kendini motorcu sanan tipler

70 çok fazla değil mi?
benelli de güzel motor ikisinden birini tercih et ama.. Drift şuan al bence benim tavsiyem siyah rengi dehşet duruyor çok yakışıklı motor yeterli seviyede 125cc ve 40 bin tl için bende çok motor araştırdım en sonunda bunu aldım iyiki de almışım

70 motor için çok fazla çoğu konuşanlarda motordan anlamayan sadece birkaç video ile kendini motorcu sanan tipler

benelli de güzel motor ikisinden birini tercih et ama.. Drift şuan al bence benim tavsiyem siyah rengi dehşet duruyor çok yakışıklı motor yeterli seviyede 125cc ve 40 bin TL için bende çok motor araştırdım en sonunda bunu aldım iyiki de almışım
Tip çok umrumda değil aslında, kronik sorunu çok diyorlar hep arıza çıkarır falan diyorlar içime bi şüphe düştü o yüzden.
Motoru hemen almayacağım, sizi forumdan ekleyeyim kilometreniz arttığında sorarım deneyimlerinizi, mantıklı olur gibi

Tip çok umrumda değil aslında, kronik sorunu çok diyorlar hep arıza çıkarır falan diyorlar içime bi şüphe düştü o yüzden.
Motoru hemen almayacağım, sizi forumdan ekleyeyim kilometreniz arttığında sorarım deneyimlerinizi, mantıklı olur gibi
tamamdır hergün üstündeyim zaten 1-2 aya 600-700 ü geçerim inş. kronik arıza olarak bende çok bir sıkıntısı yok sadece durduğunuz yerde bazen vites boşa geçmiyor.azıcık hareket edip geçirebilirsin onda da sorun yok sana kalmış bir şey artık ama bütçede en iyi motor diyebilirim yaşadığım şehirde de çok fazla arttı şu 1-2 aydır

her ürününn kroniğini duyarsınız zaten. İnsan yapımı bunlar illahaki olacaktır. sadece size gelme ihtimali var. adam mağdur olmuş heryere duyurur alma diye. mağdur olmayan daha çoktur mesela mtlu mesut biner sesini kimse duymaz o yüzden. bende nk250 var misal yok öyle yok böyle. hep kötü eleştiri. memnun olan binlerce kişi var. paranın yettiğine bin mümkünse sıfıra bin herzaman. 250lik alıcaksan düşünrsün ilerde onları. misal bende isterim 600lük yamaha almayı. ama 200 binden baişlıyo 2 3 yaşında ikinci eldekiler. varlar 20-30k km. cf satıyo sıfır 650 mt herşeyiyle çantasıyla 195k. evet aynı kalite değil ama param o kadar.
drift zaten yaygın motor sıkıntı çıkarsa kolay çözersin heralde. sıfır alırsan serviside olur garantisi filan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,119
Üyeler
188,035
Son üye
Mehmet Akif poyraz
Geri