Kız arkadaşım kavalyem ol dedi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,272
Ya lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor

25.07.2023 Tarihinde bir güncelleme yaptım konunun sonunda okumak isteyen varsa okuyabilir

Son düzenleme:
Evet de .
Önünde uzun zaman var dans etmeyi öğrenirsin.
Senin adına ben mutlu oldum keşke bana da teklif etselerdi...😀

Ya lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
Mezuniyete daha var yani kıza mezuniyetten önce birkaç defa deneme amaçlı dans etmek istediği soylebilirsin hem heyecanın da gider az bisey de öğrenmiş olursun

Evet de .
Önünde uzun zaman var dans etmeyi öğrenirsin.
Senin adına ben mutlu oldum keşke bana da teklif etselerdi...😀
Teşekkürler dans etmeyi nasıl öğrenicem youtube de falan öğretici şeyler var mıdır şimdi 12. sınıfta karizmayı çizdirirsem ömür boyu dalga konusu olurum galiba umarım size de teklif gelir hocam daha çok zaman var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mezuniyete daha var yani kıza mezuniyetten önce birkaç defa deneme amaçlı dans etmek istediği soylebilirsin hem heyecanın da gider az bisey de öğrenmiş olursun
Müsait bir ortam bulabilirsek olabilir bu teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec
Kizla alistirma yapman cok iyi olur birbirinize alisirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
brom ol tabii ki bu sorumu forumdakiler deli mi bu derler :D dans bilmemek kötü bir şey değil orası yarışma değil

Teşekkürler dans etmeyi nasıl öğrenicem youtube de falan öğretici şeyler var mıdır şimdi 12. sınıfta karizmayı çizdirirsem ömür boyu dalga konusu olurum galiba umarım size de teklif gelir hocam daha çok zaman var
YouTube'a dans nasıl edilir yazarsan birçok video karşına çıkar. Evdeki aile bireyleri ile veya bizzat kızla deneme yapabilirsin. Ayrıca baloya gitmeden önce
- Güzel kıyafet giyin papyon veya kravat takabilirsin
- Parfümünü çok iyi seç ( abartmadan sık)
- Ağız bakımını yap
- Saçını güzel bir model yap
Kızla dans ederken bunlar kötü olursa gerisi vahim...

Kızı da dansa kaldırmayı ve ilgi göstermeyi unutma.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi
YouTube'a dans nasıl edilir yazarsan birçok video karşına çıkar. Evdeki aile bireyleri ile veya bizzat kızla deneme yapabilirsin. Ayrıca baloya gitmeden önce
- Güzel kıyafet giyin papyon veya kravat takabilirsin
- Parfümünü çok iyi seç ( abartmadan sık)
- Ağız bakımını yap
- Saçını güzel bir model yap
Kızla dans ederken bunlar kötü olursa gerisi vahim...
çok teşekkürler hocam bunlar kötü olursa zaten evet durum vahim

GASXFYUGASFUGSIUAFGIAUSUG

Rezil olma ihtimalim de var bu ihtimalden kaçınmam lazım işte o sorun
aga ne rezil olması saçmalama :D yarışmaya katılmıyorsun kafan rahat tut onu geçtim son gün veda eğlencesi bu aşırı beceriksiz sakar değilsen rezil olmasın zaten Tek Sen değilsin dans ile ilgili bir şey bilmeyen veya nasıl dans ederim diye normal el ele tutup klasik dans yani için rahat değilse az video izle ayak hareketi yap kendi kendine bu kadar.

Ayrıca Kıza cevap vermez veya Olumsuz bir şey söylersen Kız Başkasına gidicek farkındasındır. Durman hata

aga ne rezil olması saçmalama :D yarışmaya katılmıyorsun kafan rahat tut onu geçtim son gün veda eğlencesi bu aşırı beceriksiz sakar değilsen rezil olmasın zaten Tek Sen değilsin dans ile ilgili bir şey bilmeyen veya nasıl dans ederim diye normal el ele tutup klasik dans yani için rahat değilse az video izle ayak hareketi yap kendi kendine bu kadar.

Ayrıca Kıza cevap vermez veya Olumsuz bir şey söylersen Kız Başkasına gidicek farkındasındır. Durman hata
evet onun farkındayım yapacam artık galiba ya internette araştırmaya başladım teşekkürler

Kredi çek dans kursuna yazıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri