Çözüldü✓ Sıfır Yeni pc topladım açılmıyor

Hi-Ree

80+
Reaksiyon skoru
42
Bugün yeni sistem kasa topladım herşeyi düzgün yaptım sanrım ama Power tuşua basınca çalışmıyor fanlar dönmüyor. 10 saniye sonra falan ramlerın rgb leri yanıyor sadece ama fanlar dönmüyor

Ryzen 5 5500
gigabyte B450m k
8+8 ram 3200
500gb m2ss
700w psu rampage

Bugün yeni sistem kasa topladım herşeyi düzgün yaptım sanrım ama Power tuşua basınca çalışmıyor fanlar dönmüyor. 10 saniye sonra falan ramlerın rgb leri yanıyor sadece ama fanlar dönmüyor

Ryzen 5 5500
gigabyte B450m k
8+8 ram 3200
500gb m2ss
700w psu rampage

Psu girişlerini tam taktığına emin misin

büyük ihtimal elektrik tesisttında yanlışlık yaptınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

örnek olarak abdullah abinin videodan kontrol edebilirsin taktığın yerleri

büyük ihtimal elektrik tesisttında yanlışlık yaptınız
cpu fan dahil hiçbir fan dönmüyor ses yok pcde yani normalde 24 pin ve 8 pin takılıyken dönmesi lazım demi görüntü gelmese bile

cpu fan dahil hiçbir fan dönmüyor ses yok pcde yani normalde 24 pin ve 8 pin takılıyken dönmesi lazım demi görüntü gelmese bile
bu arada ekran kartı yok ondan olabilirm,?

bu arada ekran kartı yok ondan olabilirm,?
tabii ki ondan r5 5500 apu işlemci değilki

tabii ki ondan r5 5500 apu işlemci değilki
ama elektirik hiç gelmiyor cpu fan dönmüyor

youtube baktım apu olmayan sistem ekrankartsız açılyor ama görünütü vermiyor sadece

Ryzen 5 5500
gigabyte B450m k
8+8 ram 3200
500gb m2ss
700w psu rampage
Knk ekran kartsız ne bekliyon apu işlemcide yok

Knk ekran kartsız ne bekliyon apu işlemcide yok
yarın alıocaktım ekran karıtını- sadece doğrumu toplamışım diye denedim ama çalımadı

eğer ekran kartsız sistem hiç çalışpmıyorsa için rahatladı walla korktum biran

yarın alıocaktım ekran karıtını- sadece doğrumu toplamışım diye denedim ama çalımadı

Rahat ol knk sıkıntı yoktur büyük ihtimal ile olursa yine yazarsın

apu sistem yapmak istediysen 5600g alman lazımdı çünkü 5500 ekran kartı gerektiriyor

İşlemcide dahili gpu olup olmaması sizin yaşadığınız sorun ile alakalı değil, bilgisayarın açılması, fanların dönmesi gerekiyor, sadece görüntü vermemesi gerekiyor, başka bir sorun var, ön panel power tuşu bağlantısını doğru yaptığınıza emin misiniz? birkaç detaylı fotoğraf atarsanız göz geçirebiliriz.

İşlemcide dahili gpu olup olmaması sizin yaşadığınız sorun ile alakalı değil, bilgisayarın açılması, fanların dönmesi gerekiyor, sadece görüntü vermemesi gerekiyor, başka bir sorun var, ön panel power tuşu bağlantısını doğru yaptığınıza emin misiniz? birkaç detaylı fotoğraf atarsanız göz geçirebiliriz.
tabii ki i,stediğin resmi hatta görüntülü bile ararım seni :/ evet kablolar düzgün takılı power tuşu reset tuşu yok zaten pc de

resim atıyorum şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,464
Üyeler
186,494
Son üye
karahan0
Geri