Üstümde kırıklık var spora gitsem mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Üstümde bir kırıklık var. Yani hastalık öncesi halsizlik olarak düşünebilirsiniz. Sizce spora gitsem mi? Bugün spora gitmem gerekiyor. Dışarı çıkarsam daha kötü olma ihtimali falan var.

Üstümde bir kırıklık var. Yani hastalık öncesi halsizlik olarak düşünebilirsiniz. Sizce spora gitsem mi? Bugün spora gitmem gerekiyor. Dışarı çıkarsam daha kötü olma ihtimali falan var.
1 günlük dinlenmeden zarar gelmez eğer iyi olduğun zaman gitmediğin günü telafi edersen.

1 günlük dinlenmeden zarar gelmez eğer iyi olduğun zaman gitmediğin günü telafi edersen.
Nasıl telafi edebilirim ki? İlaçlarda olduğu gibi doz dengelemek için 2 doz alınmaması gibi sporda da üst üste yapılmaması gerek değil mi?

Hocam ben dede oluyor o ama gidiyorum, disiplin..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama hasta olacaginiza cok cok inaniyor iseniz gitmeyin hasta hasta calisarak hakkini vererek yapamazsiniz sporunuzu.

Hocam ben dede oluyor o ama gidiyorum, disiplin..
La disiplinle ne alakası var :D
Sanki soğuk aldım. Öyle hissediyorum. Şimdi belki düzelirim diye sıcak çay içiyorum.

Ama hasta olacaginiza cok cok inaniyor iseniz gitmeyin hasta hasta calisarak hakkini vererek yapamazsiniz sporunuzu.
Heh şimdi oldu.

Kendini iyi hissedene kadar gitme. İyi olduktan sonra git telafi de yapma yaptığın plana göre ne yapacaksan normalce yap.

La disiplinle ne alakası var :D
Sanki soğuk aldım. Öyle hissediyorum. Şimdi belki düzelirim diye sıcak çay içiyorum.

Heh şimdi oldu.
hsvbsahvs ne bileyim ben hasta oldugunuzu anlamadim normal kiriklik falan dinlenme hissiyati anladim, gitmeyin hocam soguk aldi iseniz daha kötu olursunuz. Sicak bir dus sicak su veya sicak bir sekilde bitki cayi icin erken uyuyun sabah bir seyiniz kalmaz.

İstemezsen gitme dostum olympia mi olacaksin ben kafama esince gidiyordum 3 gün olur 4 gün olur 2 gün olur baktın 1 hafta gidesin yok gitme veya üyeliğin bitti Halin yok 1 hafta ara ver bunlar seni geri atmaz hiç bri etki de etmez

hastalık öncesi vucudunu yormanın bir zararı olmaz.
hatta spor kan akışını hızlandıracağı için hastalığı daha hafif atlatırsın akpli kardeşim

Nasıl telafi edebilirim ki? İlaçlarda olduğu gibi doz dengelemek için 2 doz alınmaması gibi sporda da üst üste yapılmaması gerek değil mi?
Düzenli olarak devam etmen yeterli.Bir gün gitmekten bir şey olmaz deyip iki ay sporu bırakmışlığım var.Sakın üst üste bir sürü bölgey çalışmayı falan çalışma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,922
Üyeler
189,183
Son üye
Zıbablvj
Geri