Steam Envanter Sorunu

ExPeror

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
Dostlar steamde dünden beri envantere hiç bir şekilde erişemiyorum. Arkadaşlarımın envanterinde de aynı hatayı veriyor sorun ne olabilir?
Bu arada desteğe yazdım herhangi bir envanter eklentisi varsa kaldırabilirsiniz diye dönüş yaptılar eklenti vs kullanmadım zaten sizde açılıyor mu

Ekran görüntüsü 2023-03-01 163742.png

Topluluk -> pazar -> aktif siparişlerim bölümünde siparişiniz var mı bakar mısınız?

Topluluk -> pazar -> aktif siparişlerim bölümünde siparişiniz var mı bakar mısınız?
12 şubattan beri satışta olan 2 koleksiyon kartı var şuanda. En son da 28 Şubatta yani dün 1 kart satmıştım. Benim sipariş ettiğim bir şey bulunmuyor şuanda

Modemi resetlemeyi dene, ip değiştiğinde belki sorun çözülebilir.

12 şubattan beri satışta olan 2 koleksiyon kartı var şuanda. En son da 28 Şubatta yani dün 1 kart satmıştım. Benim sipariş ettiğim bir şey bulunmuyor şuanda
Bazen ben de benzer durumlarla karşılaşıyorum. Sistemsel bir sıkıntı büyük ihtimal. Düzelir diye düşünüyorum.

Bazen ben de benzer durumlarla karşılaşıyorum. Sistemsel bir sıkıntı büyük ihtimal. Düzelir diye düşünüyorum.
Tr vpn açtım düzeldi kapatınca hata verdi. Kesin ip'de bir şey var bir anda oldu ben de anlamadım

Sorun sadece vpn le çözüldü modemi restledim olmadı of ya değişik bir sorun

Tekrar desteğe yazabilirsin. Onun dışında bir çözüm aklıma gelmiyor.
Aynı sorunu yaşayanlar varmış 1 gün steame giriş yapmayacağım o şekilde çözülmüş başka çare bulamadım ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,835
Üyeler
195,180
Son üye
whoops51
Geri