Çözüldü✓ PCH Tron - PSU ekran kartı girişlerini bulamadım

mert1337

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
50
İlk kasa deneyimim, ekran kartı psu girişlerini bulamadım görünürde. Yardım edebilir misiniz?

Kasa: DEEPCOOL CC560 SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX

PSU: DEEPCOOL PF650 650W 80+

Son düzenleme:
arka kapağı aç 8 pinli kablo olacak

elle açılabiliyor

rica ederim

hocam sizinki ne ara geldi
Valla bende anlamadım sabah bi uyandım adresinize teslimat çıktı sms'iyle karşılaştım, 17:00 gibi geldi. 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sitedeki sipariş durumu kısmı yanlış, hala kargo için hazırlanıyor gözüküyor bende.

merhaba hangi tarihte sipariş vermiştiniz ve hangi şehirde oturuyorsunuz bilgi verebilir misiniz lütfen? ben de 28 şubatta verdim ben de siparişi , kıbrıstayım teslim almaya gideceğim ortalama teslimat süresini bilirsem biletimi keseceğim.

merhaba hangi tarihte sipariş vermiştiniz ve hangi şehirde oturuyorsunuz bilgi verebilir misiniz lütfen? ben de 28 şubatta verdim ben de siparişi , kıbrıstayım teslim almaya gideceğim ortalama teslimat süresini bilirsem biletimi keseceğim.
Cuma günü ilk çıktığı saat aldım, dün geldi. Maalesef şehir bilgisi veremem ama sanırım sipariş önceliğine göre hazırlanıp kargolanıyor.

Valla bende anlamadım sabah bi uyandım adresinize teslimat çıktı sms'iyle karşılaştım, 17:00 gibi geldi. 😅

Bu arada sitedeki sipariş durumu kısmı yanlış, hala kargo için hazırlanıyor gözüküyor bende.
demonte şekilde mi aldın sen ,(montajsız)

Cuma günü ilk çıktığı saat aldım, dün geldi. Maalesef şehir bilgisi veremem ama sanırım sipariş önceliğine göre hazırlanıp kargolanıyor.
knk ilk çıktığı saat nasıl girdin siteye , yeminlen gece 2 de girebildim

Teşekkürler sizinde hayırlı olsun güle güle kullanın, güzel sistem.
mail attım şimdi niye böyle oldu diye , dedilerki gelince arıyacağız sizi ve 10dk sonra adılar geldi diye 🙃 mail atmasam beklerdim herhalde daha

Son düzenleme:
Geri