🔥İndirim Xiaomi Redmi 21.5” 75Hz 6ms FHD Monitör 1554 TL

omuraycil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
520

Ekler

• D55C1880-A988-4F18-846E-F10ACFC4CAD4.png
    D55C1880-A988-4F18-846E-F10ACFC4CAD4.png
    3.3 MB · Hit: 103
Daha mühim ihtiyaçlarım olmasa 2. Ekran için alırdım

Keşke 24 60hz olsaydı

ben bir şey diyeceğim konu sahibi alınmasın forumda ibrahim abi dışında indirim arayan birisi olduğunu düşünmüyorum
herkes telegram grubunda gördüğü indirimi paylaşıyor

ben bir şey diyeceğim konu sahibi alınmasın forumda ibrahim abi dışında indirim arayan birisi olduğunu düşünmüyorum
yani kanka ?

Forumdaki herkes telegram kullanıyor. Birde üstüne tüm indirim gruplarını takip ediyor ise sıcak fırsatlar bölümüne de gerek yok

Telegramda olmayanlar yararlanmasın mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumdaki herkes telegram kullanıyor. Birde üstüne tüm indirim gruplarını takip ediyor ise sıcak fırsatlar bölümüne de gerek yok
Özelden grup linklerini atar mısınız ben yokum da burayı takip ediyorum böyle şeyler için.

Telegramda olmayanlar yararlanmasın mı ?

Özelden grup linklerini atar mısınız ben yokum da burayı takip ediyorum böyle şeyler için.
burayı takip ediyorsan en fazla 100 paylaşımda bi gerçek indirim görürsün telegram da 5 10 paylaşıma bi öyle

bedava resmen.

bu arada telegram linkini iletirmisiniz?

Nays ile 1400 e gelir.

burayı takip ediyorsan en fazla 100 paylaşımda bi gerçek indirim görürsün telegram da 5 10 paylaşıma bi öyle
Telegram linkini özelden atabilir misiniz?

Ben telegramı aktif kullanmiyorum burada konusu acilanlar elenmis daha isabetli indirimler oluyor sen telegramdan takip edebilirsin ama neden bilgi paylasimindan rahatsiz oldun.

Geri