1. Doz Biontech Aşısı Yeterli Midir?

Night80

80+
Reaksiyon skoru
13
16 Yaşındayım. Yaklaşık 9 ay önce 1. Doz Biontech aşısı oldum fakat 2.doz aşı olmak konusunda tedirginim çünkü nedense Covid-19 aşısını olduktan 2 ay sonra kalp bölgemde ufak bir baskı benzeri bir şey oluştu. Belki bunun sebebi sol kolumu zorlamış olmamda olabilir diye düşünüyorum ama çoğu kişi aşı’dan dolayı kaynaklanabileceğini söylüyor. Fakat bence artık aşı yaptırmanın bir manası kalmadı ama neyse…

aşı zararlı değildir. bir şikayetiniz varsa doktora gidin. isterseniz yapmayın tabi size kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşı mı kaldı

16 Yaşındayım. Yaklaşık 9 ay önce 1. Doz Biontech aşısı oldum fakat 2.doz aşı olmak konusunda tedirginim çünkü nedense Covid-19 aşısını olduktan 2 ay sonra kalp bölgemde ufak bir baskı benzeri bir şey oluştu. Belki bunun sebebi sol kolumu zorlamış olmamda olabilir diye düşünüyorum ama çoğu kişi aşı’dan dolayı kaynaklanabileceğini söylüyor. Fakat bence artık aşı yaptırmanın bir manası kalmadı ama neyse…
kalp bölgesinde hiss etdiğin ağrı miyaljidir. Kalbiniz gercekten ağrısa sol kol alt cene sırt mide ustüne yansır genelde aşı olmak sizin için iyi olur ama son karar sizindir

Aşı’dan dolayısıyla bu ağrı meydana gelmemiş midir yani?
aşı ağrı yapabilir ama kalp vb işi değiştirebilir. Şahsen ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama doktor değilim.

Bence aşı olma dayım Almanya da BAYER ilaç firmasında yazılımcı ailesi tek doz dahi aşı olmadı aşının çok fazla yan etkisi görüldü iddiası var bence doğru da

aşı ağrı yapabilir ama kalp vb işi değiştirebilir. Şahsen ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama doktor değilim.
Gerçi üstünden 9 ay geçmiş o kadar uzun bir süre boyunca yan etkileri kalması söz konusu mudur?

ben kiloluyum kalbindeki o baskıyı aşıya bağlamak mantıksız spora falan git çok ciddiyse daha sağlıklı beslen azalıyor emin ol

Gerçi üstünden 9 at geçmiş o kadar uzun bir süre boyunca yan etkileri kalması söz konusu mudur?
yan etkisi dediğiniz şey maks 2-3 hadi 1 hafta olsun. 1 haftadan fazlaysa aşıyla alakası yok

Ben 3 doz vurundum ve zararını görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,840
Üyeler
187,738
Son üye
PrimeTime
Geri