KırmızıKedi
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Arkadaşlar pc yi aldım nasıl windows 10 pro yüklicem cd, flash bellek mi lazım sadece yoksa başka yolla olurmu
Ne bir saati ya 15dk'lık iş.eğer arkadaşın attığını beceremezseniz,mahalle bilgisayarcısına götürün o bile 1saate halleder
bu diyelim win 10 yükledik internetten win 10 pro lisans anahtarı alırsam win 10 pro mu olurNe bir saati ya 15dk'lık iş.
Yüklerken Windows 10 Pro seçerseniz hiç gerek kalmaz.bu diyelim win 10 yükledik internetten win 10 pro lisans anahtarı alırsam win 10 pro mu olur
lisans anahtarı ne işe yarıyor pekiYüklerken Windows 10 Pro seçerseniz hiç gerek kalmaz.
Windows'u etkinleştirme için. Eğer girmez isen deneme sürümü kullanırsınız. Süre bittikten bir süre sonra windows açılmayacaktır.lisans anahtarı ne işe yarıyor peki
internette 4 tl ye satılanlar güvenilir mi? pekiWindows'u etkinleştirme için. Eğer girmez isen deneme sürümü kullanırsınız. Süre bittikten bir süre sonra windows açılmayacaktır.
Sisteme zarar vermez. Lazımbana'dan almıştım ben. Sorun yaşamadım.internette 4 TL ye satılanlar güvenilir mi? peki
Kardeşim en az 8gb bir usb alıyorsun, Rufus adlı programla internetten iso dosyasını indirdiğin Windows 10 u usb ye yazıyorsun. Ve bios ayarlarından usb den başlatıyorsun bilgisayarını. Ve formatı atıyorsunArkadaşlar PC yi aldım nasıl windows 10 pro yüklicem cd, flash bellek mi lazım sadece yoksa başka yolla olurmu
Ayrıca internette satılan 5-10 tl lik windowsları da satın alabilirsin format attıktan sonra hiç bir sıkıntı olmazKardeşim en az 8gb bir usb alıyorsun, Rufus adlı programla internetten iso dosyasını indirdiğin Windows 10 u usb ye yazıyorsun. Ve bios ayarlarından usb den başlatıyorsun bilgisayarını. Ve formatı atıyorsun
Bak çok basit. Lazım olanlar:Arkadaşlar PC yi aldım nasıl windows 10 pro yüklicem cd, flash bellek mi lazım sadece yoksa başka yolla olurmu
İnternet kafeye götürünce yine deneme sürümünü mü yüklerler yoksa full sürümmü?Windows'u etkinleştirme için. Eğer girmez isen deneme sürümü kullanırsınız. Süre bittikten bir süre sonra windows açılmayacaktır.